NA DAN VJENČANJA SAZNALA DA JE ZARUČNIK VARA: Umjesto da sve otkaže, osvetila mu se na puno bolniji način

NA DAN VJENČANJA SAZNALA DA JE ZARUČNIK VARA: Umjesto da sve otkaže, osvetila mu se na puno bolniji način
Takav je slučaj bio i kod Casey (*ime je promijenjeno), sve dok nije primila seriju šokantnih poruka s nepoznatog broja. Ne samo da su joj uništile vjenčanje, već su joj okrenule cijeli svijet naopako. Nevjerojatne stvari je nesretna djevojka ispričala za Whimn, ali i kako se osvetila nevjernom zaručniku.

Nazdravljajući šampanjcem sa svojim djeverušama nekoliko sati prije vjenčanja, na njezin je mobitel stigla poruka koja je zasjenila sve ostalo. Nepoznata osoba pitala je Casey: "Ja se ne bih udala za njega. Hoćeš li ti?" Zatim su uslijedile snimke zaslona koje su jasno pokazale da je njezin dragi vodio škakljive razgovore s drugom ženom.

Ponizila ga u crkvi

"Ovaj vikend. Ti i ja. Bit će vruće", napisao je zaručnik Alex u jednoj od poruka. "Imaš je*eno nevjerojatno tijelo. Ludilo kako ga znaš koristiti. Kad bi barem moja cura imala upola takve vještine", bila je sljedeća poruka. Alex je nepoznatoj ženi priznao i da nikad prije nije osjetio toliku povezanost s nekim.

Šokirana i slomljena, Casey je briznula u plač, a onda skovala pakleni plan za osvetu uskoro bivšem zaručniku, a ne budućem suprugu. Umjesto da otkaže vjenčanje, ona je odlučila završiti tu farsu na spektakularan način - čitajući poruke tijekom ceremonije u crkvi.

On ništa nije slutio

Kada je došla do oltara, njezin zaručnik nije ni slutio što će se dogoditi. "Duboko sam udahnula i pred roditeljima i prijateljima ispričala istinu o Alexu", kazala je Casey. Čitajući svaku riječ iz lascivnih poruka, djevojka je ponizila svog zaručnika pred svima koji su im bliski.

Alex je nakon toga izjurio iz crkve u pratnji svoga kuma, a Casey je održala i završnu riječ. "Danas neće biti vjenčanja, ali ćemo umjesto toga proslaviti iskrenost, pronalazak prave ljubavi i slušanje svoga srca čak i kad boli", rekla je okupljenoj masi, a onda su partijali do ranih jutarnjih sati.

Net.hr