Muškarci to žele, ali nikada od vas to neće i zatražiti

Iako bi bilo najbolje povjeriti se partnerici, muškarci im neke stvari jednostavno neće reći, ali će se zato izjasniti u nekom istraživanju, kao što su to napravili za cosmopolitan.com. Pa tako imamo listu njihovih najskrivenijih želja u krevetu.

Žele partnericu koja se i sama zna napaliti

Žene, kao što već svi znaju, trebaju nešto više vremena od muškaraca da bi se uzbudile i bile spremne za seks. Iako su muškarci (nadamo se) spremni dati sve od sebe kako bi partnerici omogućili 'vruću' predigru, oni ne bi imali ništa protiv da se žena sama napali. 'Nažalost, većina žena, pokazala su istraživanja, smatra da je to posao partnera', tvrdi Gloria Brame, stručnjakinja za seks.

'Ako želite još više raspametiti muškarca i priuštiti mu nezaboravno iskustvo - dovedite se same u stanje uzbuđenja', savjetuje. 'Možete se početi samozadovoljavati, u redu je čak i ako pritom mislite na nekog drugog (naravno, to partneru nećete reći)', dodaje.

Seks bi trebao biti zabavan

Nažalost, seks u stvarnom životu nije ni sličan onome iz američkih filmova. Ne odvija se sve ležerno i bez komplikacija. Neke poze jednostavno vam ne idu, tu su i čudni zvukovi koji izazivaju nelagodu, nezgode prilikom stavljanja prezervativa u žurbi...

'Sve to može poprilično upropastiti raspoloženje, ali ako se oboje znate dobro nasmijati i sve okrenuti na šalu, taj događaj će vam na kraju ostati u zabavnom sjećanju', tvrdi Gardos. Kada ste u stanju nešto pretvoriti u zabavu, a ne u potpuni fijasko, to je pravo umijeće koje muškarci itekako cijene.

Muškarci žele da ih partnerica vodi

Muškarcima nije lako 'pročitati' ženski libido. 'E baš zato muškarci vole kad njihove partnerice vode. Dajte mu erotske upute, ali na način da mu kažete što volite da vam radi, a ne što ne volite. Ako vam nije dovoljno predigre, recite mu da vas zagrije rukom ili oralno', savjetuje stručnjakinja.

Obožavaju gledati

Muškarcima je ono što vide jednako dobro kao i ono što dobiju. Zato mu nemojte uskraćivati pogled na svoje golo tijelo, na to koliko uživate... To je i jedan od razloga zašto muškarci vole da je partnerica na njima. Tada imaju pogled na puno toga. Dodatno ćete ga napaliti nekim seksi donjim rubljem, kao i skidanjem donjeg rublja, a možete ga čak i ostaviti za vrijeme seksa. Ne gasite svjetlo, neka uživa u pogledu.

Pali ih kad je partnerica 'zločesta'

Većina žena ne želi uništiti imidž 'dobre djevojke', pa se suzdržava u vezi, a pogotovo u spavaćoj sobi. No, muškarci vole kada se te granice pomaknu, ali to od vas nikada neće zatražiti jer misle da to vrijeđa ženu. E sad, što zapravo znači biti 'zločesta' djevojka kada je seks u pitanju? Bilo koji način na koji mu pokažete koliko volite seks i koliko ga želite dovoljan je da ga uzbudi. A ako inicirate neku novu pozu ili korištenje igračaka za seks, to mu zasigurno neće smetati.

Recite mu: Uzmi me!

Koji je najbolji način da u muškarcu probudite seksualnu zvijer? Inicirajte takozvanu akciju - uzmi me! Dodatno bi ga uzbudilo i ako biste zatražili da to napravite malo grublje i onako, na brzaka. 'Zavodljivo ga i strastveno poljubite, a onda ga odgurnite i kažite mu da ako želi još, mora po to doći', savjetuje stručnjakinja za seks. 

net.hr