Muškarci padaju na ovo samo tako, isprobajte još danas!

Naprotiv! Saznajte što je zaista potrebno da bi žena u svojim i tuđim očima bila sekipilna.

Nosite crveno
Jeste li čuli za onaj čuveni izraz 'Paint the town red'? Znanstvenici sa sveučilišta u Rochesteru otkrili su da žene koje nose crveno donje rublje mnogo više privlače muškarce nego one koje to ne rade. Ali, to nije sve! Žene koje nose kratke crvene haljine također su, barem ako je vjerovati ovom istraživanju, mnogo privlačnije muškom oku. Dakle, sada znate što vam je činiti, ali ostaje nedoumica: donje rublje ili haljina? Evo savjeta: Za svog dečka obucite crveno donje rublje, a ako želite zavesti novog frajera obavezno izađite van u crvenoj haljini. Padat će vam pod noge kao kruške!

Gledajte ga ravno u oči
Možda zvuči kao kliše, ali istraživanja pokazuju da muškarce jako privlače žene koje znaju uputiti intenzivan pogled. Tijekom jednog istraživanja provedenog u Britaniji, muškarci su ocjenjivali privlačnost žena po načinu na koji ih one gledaju. Rezultati su pokazali da su najbolje prošle nasmijane djevojke s prodornim, ali u isto vrijeme i suptilnim pogledom. Stoga, idući put u vašoj omiljenoj birtiji nemojte glumiti nedostižnu, već frajerima uputite ne samo značajan pogled, već i osmjeh. Vjerujte nam na riječ, ubrzo ćete pored pića imati i njegov broj telefona u ruci.

Odredite datum
Znate onaj dan u mjesecu kada se osjećate veoma seksipilno i ženstveno? To je taj čuveni 'četrnaesti dan'. Pitate se o čemu govorimo? Žene su najprivlačnije upravo u periodu ovulacije. Istraživanja bečkog sveučilišta pokazala su da žena tada proizvodi hormon koja se zove copulins koji odgovara razini muških testosterona zbog čega ste, drage dame, beš tada neodoljive suprotnom spolu. Stoga, kalendariće u ruke i izračunajte kada je vaš sretan dan.

Pričajte svojim seksi glasom
Istraživanja sveučilišta u New Yorku pokazala su da su muškarcima jako privlačne žene s višom i zavodljivijom bojom glasa, vjerojatno zbog toga što im se sviđa kako će zvučati za vrijeme orgazma. Zato nabacite svoj seksi glas koji će ga i pri površnom razgovoru oboriti s nogu. 

Net.hr