Muškarci otkrili zašto varaju

žene, priča, zavođenje, žene, muškarci, zavođenje, zavodnice, zapovijedi, muškarci, žene, papučar, znakovi, muškarac, muškarci, karakteristike, osobine, žena, papučar, pismo, pomoć, papučar, muškarci, varanje
Iako je razlog varanja drugačiji za svakog individualno, razlozi su često identični.

Neki muškarci varaju jer su navikli, a neki jer im je tako lakše nositi se s monogamijom u koju su upali.

Jedan od ispitanika je rekao da je kao mlađi veze završavao tako što bi prevario djevojku i zatim joj to rekao, na što bi ona burno reagirala i ostavila ga. Kada bi mu veza postala dosadna on bi pronašao nekoga drugog i jednostavno nastavio dalje.

Tada sam mislio da je to puno jednostavnije nego zaista rješavati probleme i ulagati trud u vezu, rekao je dvadesetosmogodišnji Tom.

Neki muškarci izjavili su kako u vezi nisu dobivali dovoljno pažnje te da su je potražili izvan svega toga.

Tuđa pažnja mi je godila i jednostavno sam se upustio u avanturu bez razmišljanja, rekao je dvadesetsedmogodišnji Derrick.

Jedan od sudionika otkrio je da je izlazio s djevojkom koju je želio oženiti, ali ju je ipak prevario.

Jednu noć sam posjetio prijateljicu koja živi nekoliko sati od mene i prilika se sama ukazala. To je jedini put kada sam prevario nekoga, te još uvijek ne shvaćam zašto se to dogodilo, možda jednostavno nisam bio spreman na obavezivanje, rekao je Nate, prenosi Klix.ba.

Također, mnogi muškarci su se izjasnili da varaju iz jednostavnog razloga - jer mogu.

Bili smo jako mladi i išli na različite fakultete te sam bio uvjeren da će i ona mene varati. Htio sam da ja to odradim prvi jer sam mislio da će me onda njezin postupak manje povrijediti. Na kraju je saznala za moju prijevaru i prekinula sa mnom, bila je jako povrijeđena te sam saznao da ona mene nije prevarila. Kada razmišljam o svemu tome sad poslije toliko godina, shvaćam da sam bio jako nezreo i da je to jako ružan način gledanja na situaciju, rekao je dvadesetosmogodišnji Luke.

Većina muškaraca izjavila je da su varali zato što je njih netko varao u prethodnim vezama ili zato što ih netko trenutno vara.