Muškarce doista nije briga zbog ovih 10 stvari

Muškarce doista nije briga zbog ovih 10 stvari
dok se ne slažemo s generaliziranjem stvari oko jačeg spola, slažemo se kako postoje činjenice koje njih doista ne zanimaju - samo što nisu one koje biste vi očekivale.

Evo brzopoteznog pregleda stvari koje dečke doista ne zanimaju, a mi smo njima totalno opterećene.

1. Ne smeta im što niste našminkane - u redu je željeti izledati što ljepše, no ako dečki doista žele s vama provoditi vrijeme, prihvatit će vas i bez make upa.

2. Ne brine ih vaših nekoliko kilograma viška - istraživanja su pokazala kako većina muškaraca upravo to želi na svojoj partnerici.

3. Nije ih briga ako više zarađujete - upravo tako, samouvjeren i samostalan muškarac neće dopustiti da ga poljulja činjenica da vi, možda, imate više novca od njega. Njima je bitno kakvi ste kao osoba i koliko uživaju u vašem društvu, a novac nema ništa s tim.

4. Ne smeta im ako popijete nekoliko pića na dejtu - činjenica da se slatko smijuljite nakon nekoliko čaša vina može im biti simpatična. To im pokazuje da se osjećate slobodno u njihovu društvu, a onda se i oni osjećaju opuštenije.

5. Ne smeta im ako s njima spavate - da, da, bilo to nakon prvog izlaska ili nakon petog. Muškarci već na prvu znaju žele li s vama spavati ili ne, i neće vas osuđivati ako ste 'popustili' na prvom dejtu, ali neće vas ni zaboraviti ako ste odlučili pričekati (do petog). Ako žele biti s vama, onda to jednostavno žele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

6. Ne smeta ih ako im prva pošalješ poruku - muškarac koji želi biti s vama shvatit će to kao dobrodošao prvi korak. A možda ni njemu nije svejedno, i možda razmišlja da ne želi požurivati stvari.

7. Ne smeta im kako izgledate nakon buđenja - i dok vi smišljate načine kako otići u krevet u puno make up 'opremi', činjenica jest da, ako se neki muškarac želi probuditi ujutro pored vas u krevetu, onda je to znak da mu se sviđate u svakom izdanju.

8. Nije ih briga što jedete - ako ste s njime na večeri, ne glumite. Umjesto salate, naručite taj vražji steak, ako ga želite. Uživajte, uživat će i on s vama.

9. Neće pobjeći ako psujete - ok, mnogo od nas su sada odahnule. Možda ne zvuči baš damski, ali tu i tamo koja sitna psovkica neće otjerati muškarca koji zna što želi, a želi vas, zar ne?

10. Stvarno ih ne brine što niste savršena - uostalom tko jest?

Cosmopolitan.hr