Muška posla: 9 pitanja koje se nada da ćete ga pitati na prvom spoju

spoj, pitanja
U idealnom svijetu, svi bismo bili hrabri i u potpunosti zaboravili na okolišanje prije nego mu postavimo pitanje u vezi onoga što nas zaista zanima. Ipak, ovo je poprilično dobar početak.

Ako je negdje zapelo i ne znate što biste ga pitali, pitajte ga:

1. „Da u ovom trenutku možeš napraviti bilo što na svijetu, što bi to bilo?" Uvijek je dobro imati nekoliko pitanja koja će probiti led. Nadamo se da će njegov odgovor biti originalan, smiješan ili provokativan i da neće biti: „I dalje bih radije bio s tobom." Fuj.

2. „Gdje se vidiš za pet godina?" Prvi se spojevi prečesto fokusiraju na ono što se događa sad. „Čime se baviš?", „Gdje živiš?"... Umjesto toga, koncentrirajte se na njegove želje i planove za budućnost. To je najsuptilniji način da saznate koliko ste zapravo kompatibilni.

3. Pitajte ga bilo što što će mu dopustiti da si bilda ego. Ako je umjereno, onda tu nema ništa loše. Dapače, svaki će vam frajer biti zahvalan. Pažljivo ga slušajte i pokušajte prepoznati nešto što nalikuje na skromno hvaljenje, a onda mu postavite nekoliko pitanja o tome. Nemojte mu dopustiti da dominira razgovorom, ali mnogi muškarci nastoje biti pristojni i ne previše pričati o sebi ne bi li vam podarili pogrešan dojam. Dopustite mu da priča o nečemu što će mu podići samopouzdanje i opustiti ga.

4. „Koja je tvoja ideja savršenog spoja?" Vjerovali ili ne, potajno umire od želje da ga pitate baš ovo pitanje. Osim što se tako dogovorili drugi spoj, on neće morati planirati ništa drugo.

5. „Što te najviše odbija?" Poprilično zastrašujuće pitanje, posebno za prvi spoj, ali osim što ćete mu pokazati da ste direktni i ne bojite se pitati ono što vas zanima, otkrit ćete si stvari koje bi potencijalno mogle odrediti jeste li jedno za drugo ili vaš odnos staje na ovom spoju.

6. „Jesi li jednako nervozan kao i ja?" Budimo realni, prvi spojevi znaju biti ubitačno stresni - posebno ako je riječ o frajeru koji vam se stvarnooo sviđa. Pa, osim ako ste nevjerojatno miran i samopouzdan sociopat, vjerojatno vas hvata lagana panika. Ponekad je najbolji lijek za razbijanje nervoze taj da o tome otvoreno razgovarate.

7. „Želiš li se seksati sa mnom?" Hej, riječ je o SVIM pitanjima koje želi da ga pitate. Doduše, bilo bi stvarno iznenađujuće da je njegov odgovor na ovo: „Ne, hvala."

8. „Ispričaj mi svoj omiljeni vic." Ovaj vam bezazleni zahtjev može podariti više informacija od bilo kojeg pitanja. Čak i ako nema omiljeni vic, to vam može reći puno o njemu. Ako ga ima, možda je igra riječima, možda je riječ o crnom humoru, a možda ga nećete ni shvatiti. Kako god bilo, ovo je savršen način da doznate imate li sličan smisao za humor ili ne.

9. „Želiš li da podijelimo račun?" Na svijetu još uvijek postoje kavaliri, ali svaki frajer duboko u sebi želi podijeliti taj račun. Naposljetku, što plaćanje vašeg obroka stvarno govori o njemu? Čak i ako inzistira na plaćanju (kao što bi pravi frajer i trebao), budite fer. Naposljetku, ako je odgovorio na svako pitanje s našeg malog popisa, ovo je definitivno zaslužio.

Cosmopolitan.hr