Možete naučiti kako biti privlačniji

seks, vježbe, seks, ovisnost, seks, ljubav, zavođenje, priroda, seks, užitak, seks, savjeti, seks, gradilište, hrana, seks, Iva Međugorac, Iva Međugorac, seks, fantazije, zanimanja, ljubav, veza, partner, znakovi, ljubavnik, veza, partner, osjećaji, varanje, ljubavnici, način, signali, flert, očijukanje, muškarci, žene, ljubav, znakovi, ljubav, život, savršeni ljubavnik, HRANS, prevara, oprost, ljubav, zaljubljivanje, zaljubljenost, dan zaljubljenih, ljubav, zaljubljivanje, zavođenje, koketiranje, ljubav, zaljubljenost, žene, zavođenje, muškarci, Valentinovo, dan zaljubljenih, privlačnost, signali privlačnosti, muškarac, veza, partner, šefica, ljubav, posao, preljub, preljubnica, preljubnik, manipulator, veza, zaljubljenost, horoskopski znakovi, horoskopski znakovi u krevetu, muškarci, razlog, preljub, prevara, priznanje, muškarci, varanje, varanje, ljubavnice

Svi se slažu u jednome, biti privlačan drugima nešto je čemu svi težimo, a uz male preinake u nekim segmentima, brzo i lako možete promijeniti percepciju ljudi. Radi se o vrlo jednostavnim stvarima na koje možemo sami utjecati.

Osmijeh

Puno su puta istraživanja pokazala da su nasmiješena lica neodoljiva. Kad imate iskren osmijeh na licu, ljudi vas automatski doživljavaju kao prijateljski nastrojenu osobu u čijem se društvu osjećaju ugodno. Zato se nasmiješite!

Govor tijela

Opušten položaj ruku i tijela jasan je znak da ste pristupačni i raspoloženi za druženje. Ako primjerice imate prekrižene ruke ili noge ili pak nervozno tipkate po mobitelu, šaljete neverbalnu poruku da niste zainteresirani za komunikaciju s drugima.

Šalite se

Ne kaže se bez razloga da je smijeh najbolji lijek. Ako se smijete, odmah ste atraktivniji. Uspijete li nasmijati ljude u svom društvu, usrećit ćete ih. A zauzvrat će i oni vas nagraditi pozitivnim emocijama.

Opustite se

Stalno ste zabrinuti što drugi misle ili pričaju o vama? Ove se navike morate odmah riješiti. Budite samouvjereni u komunikaciji jer nitko ne voli napete osobe. Odbacite negativne misli i opustite se. Još jedan savjet: prilikom razgovora sugovornika gledajte uvijek u oči, no nemojte zuriti.

Ugodan miris

Na ovo nije teško utjecati. Spomenut ćemo samo dvije riječi: osobna higijena.

Držanje

Uspravite se i hodajte puni samopouzdanja. Odmah ćete se bolje osjećati! Ako i niste u samopouzdanom 'modu', fejkajte. Vjerujte, uvijek pali. Osobe koje imaju samouvjereno držanje doživljava se takvima. A samouvjerenost je itekako privlačna suprotnom spolu, piše tenetnews.com.

Odjeća

Nitko ne očekuje da ste odjeveni od glave do pete u Chanel ili Donnu Karan, ali vodite računa da nosite odjeću koja je baš za vašu građu tijela. Zaboravite na usku ili preširoku odjeću.

Kosa

Svi stilisti slažu se da je lijepa i njegovana kosa vrlo bitan element nečijeg stila. Zato nemojte zaboraviti na frizuru! Neka vam je kosa uvijek čista, a ako je bojite, držite izrast na oku i redovito se šišajte.

izvor: tportal.hr