Mostarska studentica vodi dvostruki život: Uzorna djevojka danju, sponzoruša noću

Mostarska studentica vodi dvostruki život: Uzorna djevojka danju, sponzoruša noću

...piše nam čitateljica koja jedino želi ostati anonimna. Ne želim ništa, ali žalim što sam postala gadljiva sama sebi zbog svoje pohlepe i težnje da lako dođem do novca.
Na početku bih upozorila sve djevojke da paze što rade u životu i tanka je linija između dobre cure koja je ponos svoje obitelji i blago rečeno sponzoruše koja radi svašta za novac i poklone.

Poprilično sam dobra studentica koja svoje obaveze izvršava na vrijeme. Svi me smatraju uzornom djevojkom, ali nažalost to nije tako. Moji roditelji krvavo rade da bi mi omogućili školovanje, ali ja nažalost to nisam znala cijeniti. Htjela sam više od onoga što mi oni mogu priuštiti. Htjela sam skupu i markiranu robu, parfeme, najbolje mobitele i laptope.

Do njih sam došla postajući sponzoruša, ili ako hoćete prostitutka. Prodala sam se za te skupe stvari koje iz dana u dan gube vrijednost. Sve je to istrošena roba, i bojim se da ću i ja jedan dan biti samo potrošena roba. Mostar je mala sredina i ako netko sazna čime se bavi njihova uzorna prijateljica biti ću obilježena cijeli život kao moralna nakaza.

Ja nažalost jesam prostitutka koja se danas kaje što je ne razmišljajući postala ono što jesam danas. Nisam dugo u ovom "poslu", i želim da ovo ostavim iza sebe što prije. Dvostruki život me vodi u krivom smjeru kojim ne želim dalje ići. Želim završiti fakultet. Želim se udati i imati djecu. Ovo sam napisla da bi olakšala dušu i skrenula pozornost mladim djevojkama da paze što rade.

HERCEGOVINA.info