FOTO  Mostarka Ornela Vištica ljubila se i mazila s Robertom Kurbašom

Upoznala sam ga nedavno. Radili smo na projektu koji je u međuvremenu propao. S njim sam, kao i s drugim glumcima, u dobrim odnosima. Strašno je što ljudi žele znati sve o meni. Pa svatko s kim se pojavim, može postati moj dečko, kaže lijepa Ornela Vištica (22), inače rođena Mostarka.

Zvijezda serije 'Larin izbor' i Robert Kurbaša (34), koji u 'Ruži vjetrova' glumi odvjetnika Srđana, ljubili su se i grlili prošlu subotu u zagrebačkom klubu. Iako su ih mnogi vidjeli na djelu, glumica demantira vezu s kolegom iz konkurentske sapunice.

- Ma, Kurbi i ja smo samo dobri prijatelji - kaže Ornela.

Dodala je kako je tu večer sudjelovala u humanitarnoj akciji 'Rentaj anđela'. Nije htjela otkriti je li seksipilnog Roberta ondje srela ili je došla s njim. Kurbaša pak ništa nije želio komentirati. Samo je kratko rekao kako je prezauzet poslom da bi vodio telefonske razgovore. Ornela tvrdi da trenutačno snima seriju i cijele dane je na setu. Dodaje da nema vremena za sebe, a kamoli za ljubav.

- Žalosno je da se ne smijem ni opustiti. Za sada mogu jedino reći da sam sretno slobodna djevojka - zaključila je Ornela, piše 24sata.hr.