Mostarka koja se udala za 32 godine starijeg milijardera otkrila: Njegov izgled i godine su nebitne

Mostarka koja se udala za 32 godine starijeg milijardera otkrila: Njegov izgled i godine su nebitne
...udala se za 32 godine starijeg multimilijunaša iz Sydneya Nevillea Crichtona. Vjenčanje je bilo najavljeno kao događaj godine u Australiji jer su o njemu pisali svi svjetski mediji nakon što je otkriveno da će se na njega potrošiti čak milijun dolara. Nadi je za Avaz dala intervju u kojem je otkrila detalje iz svog privatnog života.

Njezin otac živio je dugo godina u Australiji prije nego što se vratio u Mostar gdje je upoznao njezinu majku. Nakon vjenčanja, vratili su se u Australiju gdje je rođena, a nakon rata ponovno su posjetili Mostar. Samo nekoliko mjeseci poslije Nadin otac umro je od raka.

Nadi ističe da često posjećuje grad na Neretvi kojeg je posjetila i sa svojim suprugom "Pokušavam doći svake godine, da se vidim s obitelji i prijateljima. Neville, međutim, svake godine ide na Formulu 1 u Monako tako da je njegovo ljeto dolje, a moje uvijek u Mostaru ili na Jadranu. Sad smo se dogovorili da pola vremena provedemo u Monaku, pola u BiH", kaže Nadi.

Mnogi su ih prozivali radi njihove razlike u godinama no ona kaže da se savršeno nadopunjuju. "Neville voli moju realnost i što imam, kako kaže, starinsku dušu koja je taman prema njegovoj, jer je on mladog duha i pogleda na život, tako da se nađemo negdje napola. Moj suprug voli brz život, voli raditi i zabavljati se, a ja sam suprotno od njega, više na zemlji", izjavila je.

Otkrila je i kako su se upoznali. "Upoznali smo se preko nekih prijatelja, slučajno na ručku jednog Božića. Nismo mislili da će se između nas dogoditi nešto više od prijateljstva, pogotovo zbog razlike u godinama, ali, eto, dogodilo se, jer shvatila sam da su njegov izgled i godine nebitni", kaže Nadi.

Njezin suprug Neville obogatio se uvozom automobila od čega je zaradio 400 milijuna dolara. Nedavno je kupio vilu vrijednu 33 milijuna dolara u kojoj će novopečeni bračni par živjeti. Nadi je više nego zadovoljna organizacijom svadbe.

"Vjenčanje je bilo bajkovito, nije moglo biti ljepše, veoma romantično i, što je najvažnije, svi gosti su bili zadovoljni", rekla je. Dodala je i da nisu slušali bosansku glazbu na svadbi, a da joj je najdraži pjevač Halid Bešlić i pjesma "Miljacka". Na vjenčanju je nosila vjenčanicu "Ersa atelier" sestara iz Rumunije, s koje je skidala dijamante jer nije htjela da ih bude previše. Njihovo vjenčanje pamtit će i Sveučilište u Sidneyu gdje je svadba organizirana u njihovoj dvorani jer su u tu svrhu obnovili njihove toalete na što su potrošili 20.000 dolara.