Mostarcima predstavljen seksi jeans i elegantne haljine

...produkciji modne agencije ABC Models. Prvu noć u Gradskoj kavani Rondo mogli su pogledati revije novih kolekcija brenda Nesal te Maje Mišić, Sande Matić i Anele Jurić, dok je druga noć bila rezervisana za modnu kuću Carmen Line, koja je i službena modna kuća izbora Miss BiH za Miss Svijeta i ujedno najpoznatiji modni brend u BiH, a čija je revija održana u hotelu Old Town.

Manekeni i manekenke su nosili seksi modele jeansa dizajnirane za mlade koji su u trendu, dok je Maja Mišić predstavila nešto savim drugačije. Njene pletene haljine sve su ručno izrađene i predstavljaju kombinaciju materijala i pletenina. Od boja nije odustajala i pokazala je da se veselo, šareno i pleteno može nositi u toku dana, ali i kao večernja kombinacija.

Kolekcija "Dona", kreatorice i vizažistice Anele Jurić, inspirisana je antičkim Rimom i ženama tog doba te ističe unutrašnju i vanjsku ljepotu žene kroz pomno izabrane svilene materijale i kristale. Svileni materijali ističu žensku profinjenost i eleganciju, a kristali dodatnu ljepotu i energiju.

U hotelu Old Town održana je druga, ujedno i završna noć Oriflame BH Fashion Weeka Mostar, rezervisana za reviju modne kuće Carmen Line.

Prifonjenost, eleganciju, romantiku i ženstvenost imale su priliku iznijeti i prikazati najljepših jedanaest dama modne agencije ABC Models jer, kako poručuju iz modne kuće Carmen Line, dame biraju.

 Sarajevo-x.com