FOTO  Mostar: Uspješno završen dječji mjuzikl U potrazi za princezom

PS B-Dance, PS B-DANCE Mostar, mjuzikl, dječiji mjuzikl, Mostar, u potrazi za princezom

Mjuzikl je izveo ansambl od trideset pjevača-glumaca-plesača osnovnoškolske dobi (učenici osnovne škole Ivan Gundulić i osnovne škole Cim), te plesači Plesnog studija B-Dance koji su svojim izvedbama publiku oduševili.

Mjuzikl priča o tri moderna praščića; Dragi, Pavi i Branku, koji su sretno zaljubljeni, no na početku nije bilo tako. Gatara im je rekla da spreme stvari za put i krenu za svojim srcem u potrazi za princezama. Uz malo sreće i truda pronašli su svoje princeze, možda ne prave, ali ipak princeze svoga srca.

Ovaj jedinstven mjuzikl autora Gordane Kolarik i Darka Ocvirka mladim mostarcima pružio je nezaboravno iskustvo i uveo ih u svijet mjuzikla, a u pripremi istog djecu su s puno ljubavi vodili Željka Bošnjak Zovko, Goran Popović, Boris Zovko, Kristina Glavina, Daniela Antičić i Igor Raguž.

Cilj mjuzikla bio je djeci približiti kazalište, a u istom trenutku potaknuti ih na kreativnost i stvaralaštvo, osloboditi njihov potencijal, ali ih također udaljiti s ulice, od televizora i računala, ukazati im na važnost živog vršnjačkog druženja, te povezati djecu iz različitih škola.