Mostar: Predstavljanje nove kolekcije dvadeset večernjih haljina i četiri nove vjenčanice

vjenčanice, TC Piramida, Trgovački centar Piramida, Mostar
...sa potpisom Ivica Skoko samo za tržište Bosne i Hercegovine, te muških odjela iz Modni club Micollo Mostar.

Event će se održati u petak, 26. veljače 2016. godine s početkom od 19 sati na drugom katu Piramida Shopping Centra.

Vrhunac večeri zasigurno će biti kada Ivica Skoko osobno, izvuče sretne dobitnice velike tromjesečne nagradne igre Diamond Bride.

Vaš make-up dobiva sasvim drugu dimenziju kada Vas šminkaju prema uputama make up artistice Illamasque Ivane Bilandžije Billy, koja će uzgred predstaviti nove trendove u šminkanju na primjeru dva modela.

Najnovije trendove u stilovima frizura za vjenčanja i ostale svečane prigode predstaviti će New Green frizersko-kozmetički studio.

Reviju će nositi modeli iz modne agencije Gloss, dok je za make-up modela zadužena Akademija Allure & Tatjana Ivanković.

Pjenušac se oduvijek smatrao pićem za posebne prigode tako i za ovu, uz finger food, uskusne zalogajčiće koji će oduševiti svakoga.

Da čitav drugi kat Piramida centra dobije svečano ruho za ovaj event angažiran je konceptualni umjetnik Vlatko Bošković koji će čitavom prostoru dati dušu.

Marko Solomun Photography je profesionalni fotograf koji ovjekovječuje trenutke i osjećaje onako kako ste ih vi doživjeli. Imati ćemo to zadovljstvo da zajedno surađujemo i ovaj put, dok je DJ Ivano Topić zadužen za dobru atmosferu uz MTV hitove.

Voditeljica programa biti će Helena Čolić, voditeljica prve internet televizije u Bosni i Hercegovini prvi.tv.

Dobrodošli!


Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.