Monstrum silovao kćer 497 puta, rodila mu tri sina

Tužiteljica Antje Gabriels-Gorsolke rekla je kako je slučaj otkriven kada se 46-godišnja žrtva povjerila svom socijalnom radniku nakon što je, zbog ucjenjivanja supruge liječnika kojeg je okrivila za stanje svog sina, osuđena na uvjetnu kaznu, piše index.hr.

Njemački monstrum živio je sa suprugom, zlostavljanom kćerkom i ostalom djecom, kao i sa sinovima koje mu je kći rodila. U izjavi tužiteljice stoji kako su premlaćivanja i silovanja počela kada je žrtva imala 12 ili 13 godina. Nakon toga silovao ju je više puta tjedno, a kći je držao pod stalnim nadzorom, pratio ju je kad god bi ona napustila kuću, te joj nije dozvoljavao da i sa kime ostvari odnos.

Njemački The Local piše kako se vjeruje da je majka znala za zločine koje je njezin suprug opetovano izvršavao nad njihovom kćerkom, no protiv nje neće biti podignuta optužnica zbog nepružanja pomoći, jer ta je optužba zahvaćena zastarom.

Ocu monstrumu rodila tri sina

Žrtva je rodila troje djece, sinove. Prvi sin preminuo je kao beba prije mnogo godina, drugi je odrastao i sada je svojoj zlostavljanoj majci ponudio utočište.

Treće dijete preminulo je nedavno, a zbog okolnosti smrti o kojima tužiteljica nije htjela razgovarati, izvršena je obdukcija i uzeti su uzorci tkiva koji su poslani na genetsku analizu i dokazali incest.

Nijemac je optužen za 497 slučaja silovanja počinjenih u posljednjih 20 godina, što ne podliježe zastari, a muškarac, koji se od ožujka nalazi u pritvoru, priznao je seksualne odnose sa kćerkom, no tvrdi kako je ona na njih pristala.