Mladić zaprosio djevojku na stadionu pa se šokirao njezinom reakcijom

prošnja, stadion
U nedostatku romantičnih ideja, neki se muškarci odlučuju zaprositi svoje djevojke na raznoraznim događanjima što često ne završava baš onako kako su zamišljali.

U to se uvjerio i jedan muškarac koji je svoju djevojku odlučio zaprositi na utakmici bejzbola, odnosno stadionu tima Columbia Fireflies u Južnoj Karolini.

Usred utakmice igrači prve postave izveli su cijeli performans ne bi li zadivili djevojku koju je mladić zaprosio. Puštena je pjesma Brune Marsa "Marry You", igrači su otplesali svoju koreografiju, a na kraju su podigli natpis na kojem je pisalo "Hoćeš li se udati za mene".

U publici je tada mladić kleknuo na koljena i izvadio prsten, no djevojka je samo odmahivala glavom, nešto mu šapnula na uho i otišla.

Mladić je pognute glave ostao na stadionu još 45 minuta nakon toga, a bejzbolska momčad potvrdila je autentičnost ovoga događaja. Nadajmo se da će ovo biti poruka svima onima koji planiraju ovakve prosidbe, a nisu u potpunosti sigurno da njihove djevojke nemaju ništa protiv toga. Jer realnost je totalno drugačija, većina djevojaka zapravo taj poseban trenutak želi samo za sebe.

vecernji list