Mladenci Ana i Igor iznenadili svatove neobičnom željom za poklon i oduševili regiju

vjenčanje
...kda su ih zamolili da im umjesto cvijeća i bombonijera koje mladenci inače dobivaju uz svadbene poklone, donesu dječje igračke i slikovnice.

Oni su sve te igračke donirali Zavodu za rehabilitaciju djece s oštećenim sluhom, govorom i glasom u Bitolju, odakle i sami dolaze. "Prekrasan je osjećaj kad se radost i sreća podijeli s nekim drugim. Upravo zato smo ja i moj suprug Igor odlučili putem svadbenih pozivnica od naših gostiju zatražiti da nam umjesto buketa cvijeća ili bombonijera, donesu dječje igračke, bojanke, slikovnice da bismo ih mogli donirati Zavodu za rehabilitaciju djece s oštećenim sluhom, govorom i glasom u Bitolju. Moram priznati da su nas gosti ugodno iznenadili pozitivnim reakcijama i velikim brojem igračaka koje su donijeli za djecu kojima smo ih kasnije poklonili. Radost i osmijesi na njihovim licima ispunili su naša srca, a taj osjećaj se ne može riječima opisati. Želja nam je da ova naša gesta bude poticaj svim drugima koji planiraju stupiti u brak da učine nešto slično i pomognu onima kojima je pomoć neophodna jer uvijek je pravo vrijeme da se učini nešto dobro i humano", izjavila je Ana za Bitolski vesnik.

Djeca i zaposlenici Zavoda nisu krili oduševljenje poklonima koje su dobili od novopečenih mladenaca i njihovih gostiju. "Ove dječje rekvizite koriste sva djeca u Zavodu, a najviše ona koja imaju veća oštećenja govora i glasa", izjavila je direktorica Zavoda Aneta Đorđievska.