Maštovite igre za djevojačku večer: Prije udaje - luda zabava!

Slijede neke odlične ideje kako začiniti izlazak s prijateljicama i priuštiti im nezaboravnu večer.
Posljednjih godina svjedoci smo sve veće popularnosti djevojačkih večeri koje najčešće prolaze u znaku striptiza i provokativnih seksualnih igračaka kao poklona. Organiziranje ovakve vrste zabave postoji odavno, no djevojačke i momačke večeri pravi su procvat doživjele tijekom seksualne revolucije 60-ih godina prošlog stoljeća, a do prije 30 godina moderne verzije na kakve smo danas naviknuti, bile su neuobičajene.

Iako su mladenke te koje se nalaze na svojevrsnoj životnoj prekretnici, djevojačka zabava predstavlja veliki izazov i za kumu koja organizira cijelu proslavu. Slijede neke odlične ideje kako začiniti izlazak s prijateljicama i priuštiti im nezaboravnu večer.

Vrijeme je za uputnik

Prva igra zahtijeva malo veći angažman prije samog partyja, no vrijedi svakog truda. Putem e - maila ili telefona postavite mladoženji pitanja vezana za njegovu buduću suprugu, no naglasite mu kako je cilj igre da odgovori na pitanja budu pretpostavka mladenkinih odgovora, dakle kako bi prema njemu ona reagirala na upitnik. Iako će u nekim slučajevima doći do preklapanja neki će odgovori sigurno odstupati od mladenkinih i osigurati vam mnoštvo smijeha.

Koliko dobro poznajete mladenku

Večer prije djevojačke večeri pošaljite budućoj mladenki listu pitanja koja ćete postaviti njezinim prijateljicama na samoj proslavi. Ova igra otkriva koliko dobro poznajete slavljenicu, ali pruža i priliku za dijeljenje nagrada za svaki točan odgovor, prenosi she.hr

Rublje vas otkiva

Vrijeme je za čipku i bocu! Neka svaka od uzvanica kupi neki dio donjeg rublja za mladu koje ćete u konačnici sve zajedno staviti u kutiju. Mladenkin je zadatak otkriti tko je kupio koji komad, a za svaki pogrešan odgovor zna se što slijedi - čaša pića po vašem izboru. Ova igra osigurat će dobru zabavu, puno seksi gaćica i grudnjaka, ali i pijanu slavljenicu.

Istina ili izazov

S prijateljicama ispišite kartice s pitanjima, a na ugao svake od njih zavežite vrpcu. Dok ostatak društva uživa u igri sljedeći uobičajena pravila, kada dođe red na mladenku postavite joj izazov. Za svaki ispunjeni izazov dobiva vrpcu koju kasnije tijekom večeri može iskoristiti za piće koje plaća neka od uzvanica.

Nikad nisam

Otkrite skrivene tajne svojih prijateljica uz igru 'nikad nisam'. Svaka od uzvanica mora reći nešto što nikada nije napravila, a svatko tko je to učinio mora ispiti gutljaj svojeg pića. Iako će na početku možda sve biti pristojno i rezervirano, nakon par čašica bit ćete spremni otkriti neka poprilično duhovita iskustva.

Gdje se krije vibrator?

Ako želite malo začiniti djevojačku večer sakrite u prostoru kojem se održava proslava seksualne igračke koje će budućoj mladenki kasnije itekako koristiti. Ormarići, police, garderoba i ostala skrivena mjesta savršena su pozicija za kondome, vibratore, vaginalne kuglice, seksi odjela i ostale rekvizite. Zadatak slavljenice je pronaći svaki od njih prije kraja zabave.

Spomenar za mladu

Kupite spomenar u kojem će svaka od djevojaka pozvanih na djevojačku večer ispuniti jednu stranicu s uspomenama kako je upoznala buduću mladenku, njezinom omiljenom hranom, anegdotama i svime što ih podsjeća na nju. Prazne stranice ostavite za fotografije koje ćete uslikati na zabavi. Iako ga neće dobiti na samoj proslavi ova mala knjižica sjećanja može biti idealan poklon na samom vjenčanju.

Kockice biraju sudbinu

Kupite par kockica s različitim kategorijama. Neka jedna uključuje ljude - brineta, djeveruša, mama i naravno mladenka, a druga aktivnosti poput plesati, piti, ljubiti. Tijekom izlaska u grad bacajte kockice i osigurajte si nezaboravnu noć sa zanimljivim interpretacijama.