Marina Radoš i Gospodar Pršljenova prvi isprobali aplikaciju AjmoNaFuka

Marina Radoš, ajmo na fuka
AjmoNaFuka je mobilna aplikacija koja onemogućava beskrajna dopisivanja i tjera ljude da ostave mobitele i druže se uživo.
Iako zvuči paradoksalno, mobilna aplikacija koju je stvorila ekipa mladih Mostaraca stat će na kraj beskonačnom virtualnom druženju i izvest će ljude vani, na kavu i druženje.

Aplikacija AjmoNaFuka omogućit će brz i efikasan poziv na kavu a da se onaj tko bude odbijen ne osjeća jadno. Fuka u mostarskom slengu označava kavu (ajmo na kafu - ajmo na fuka), a "ajmo na fuka" je opušteni izraz koji koriste Mostarci kada pozivaju vani suprotni spol ili bilo koju osobu s kojom žele popiti kavu.

Kako će funkcionirati?

Jednostavno. Korisnik će napraviti profil na aplikaciji i tražiti ljude koji se čine kao zanimljivo društvo za ispijanje kave. Ona ili on dobit će emotikon šalice kao poziv na kavu, a ako je prihvati dobit će limit od pet poruka koje se smiju razmijeniti prije odlaska na kavu. Pet poruka je dovoljno da se dogovori vrijeme i mjesto ispijanja kave, a onda prestaje tipkanje i kreće stvarno druženje.

Prvi ambasadori mostarskog projekta koji bi mogao osvojiti regiju su Marina Radoš i Gospodar Pršljenova koji su sinoć isprobali kako radi aplikacija, dogovorili se za kafu i izašli, a fotku s kafe oboje su objavili na svojim Instagram profilima.

Aplikacija će biti dostupna na Google Storeu od večeras.

Biljana Jakić/VIPmagazin.ba