Mali Marko iz Rame otkriva zašto je plakao nakon nastupa koji je oduševio regiju

Mali Marko iz Rame otkriva zašto je plakao nakon nastupa koji je oduševio regiju
...a skromni dječak iz Rame priznaje da su mu simpatične pohvale koje dobiva sa svih strana i dodaje da ne razmišlja o pobjedi.

- Imao sam ogromnu tremu prije nego što sam izišao pjevati. Iako sam dva mjeseca prije nastupa uvježbavao pjesmu, nije mi bilo svejedno. Obitelj mi je dala savjet da budem što opušteniji, a kada sam izašao na scenu i vidio Gocu i Harija jako sam se uplašio. Oni uvijek ističu nečije mane. Ipak, kada sam čuo komentare nakon nastupa, bio sam presretan - priča Marko za Blic i opisuje scenu koja je rasplakala sve gledatelje.

- To su bile suze radosnice. Drugačije je kada se gleda preko televizora, a kada sam vidio publiku koja pjeva i podržava me, bio sam van sebe. Normalno je što sam zaplakao - kaže sjajni dječak i otkriva neke od svojih tajni.

- Prilaze mi ljudi, a meni je sve to simpatično i slatko. Djevojku nemam. Ima i onih koji govore da nisam talentiran, ali svatko ima pravo na svoje mišljenje. Mene ljubomora ne zanima - naveo je Marko koji redovno trenira karate i ima crveni pojas. Idol mu je Jessie J.

Za kraj, skromni Marko kaže da ne razmišlja o pobjedi, već da samo želi svoj talenat pokazati publici.