Male tajne velikih majstora ljubljenja

1. Oslobodite se lošeg zadaha

Osebna higiena je vrlo važna. Prije nego odete na spoj ne zaboravite na higijenu usta. Prije ljubljenja obavezno operite zube, u usta stavite bombon ili žvaku s osvježavajućim okusom. Ukoliko ste pušač a vaš partner nije probajte prije ljubljenja ne pušiti neko vrijeme, ne preporučamo jela koja sadrže luk i bijeli luk.

2. Opustite se

Napeti, neopušteni i zabrinuti sigurno se nećete ljubiti dobro. Uzmite si vrijeme da se opustite. Prvi poljubac neka ne bude usiljen, pustite da vas vodi sam, obratite pažnju na partnerov ritam. Igrajte se usnicama, opustite se i uživajte!

3. Izaberite pravi položaj

Izaberite udoban položaj, koji će vam omogućiti da se partneru bez problema približite. Oboje morate imati dovoljno prostora i mora vam biti udobno, jer se nećete za vrijeme ljubljenja moći dovoljno opustiti ukoliko vam je neudobno. Najbolje bi bilo da oboje stojite okrenuti jedan prema drugom ili da vam partnerica sjedne u krilo.

4. Ne zaboravite na dodire 

Poljubac bez dodira može postati dosadan i bezosjećajan. Ukoliko partnera zapravo osjećate za vrijeme ljubljenja ne zaboravite na ruke. S njima dotičite partnerovo lice, vrat, tijelo ili ga obujmite rukama i stisnite uz sebe. Osijećajni ili nježni, divlji ili strastveni dodiri svakako će pružiti osjećaj većeg zadovoljstva od samog ljubljenja.

5. Počnite polako

S poljupcima ne smijete siliti još manje brzati. Ukoliko partnera ne poznate, pametno je da se počnete ljubiti polako i nježno. Na početku budite nježni a potom kako se samo ljubljenje odvija sve strasniji i strasniji. 


6. Osvježite svoje osjećaje i osjetila

Svetujemo vam, da se ljubite s zatvorenim očima,  jer vaša osjetila će biti dodatno pojačana, osjećaji će biti jači. Prekrasne poljubce možete postići sa mokrim usnama - dovoljno je da prije poljubca samo jezikom prođete preko usana.

 

7. Izberite pravu vrstu poljubca

Nemojte početi s francuskim poljupcem, ukoliko jako dobro ne poznajete partnera. To može učiniti tako da nježno s jezikom dodiruje partnerove usne. Ako partner ne reagira, ne inzistirajte na  francuskom ljubljenju,  nego samo eksperimentirajte sa svojim usnama.  Nemojte se bojati eksperimentiranja i istraživati različitih načina dodirivanja usna i jezika.

8. Uživajte u ljubljenju

Ne opterećujte se s previše tehnike, ali pokušajte u ljubljenju uživati. Osjetite trenutak i osobu ispred vas. Ljubljenje usnama će biti opuštena igra, u kojoj ste vi opušteni s osobom koja u tome uživa. Ljubite se puno i vježbajte to je jednini način da se usavršita i razvijete osobni stil.

preneseno sa :www.intimatemedicine.com.hr