Maju Morales uhitili jer je pijana jurila 220 km na sat

Posvađala sam se preksinoć s Antom i sjela u Golf V. Iz Dubrave sam prema centru išla prečicom pa sam vozila u suprotnom smjeru, prepričala je starleta avanturu u automobilu koji je Ante Gotovac (41) kupio bivšoj zaručnici Lani Boško (27).

Pijana Maja Morales (20) bez vozačke se “natjeravala” s policajcima koji su je htjeli zaustaviti.
- Nisam skužila da su to bili oni. Mislila sam da se neke budale hoće utrkivati sa mnom, pa sam Golf 'stisla’ do 220 km/h.  Nakon što su mi se približili, vidjela sam auto s upaljenim rotirkama i shvatila da je to policija - kazala je Maja dodajući da je te večeri puno popila. Presreli su je u 4 sata uz škripu guma, a odbila je i alkotest.
- Bilo mi je presmiješno kako me 'čupaju' iz auta usred centra. Prvo su bila jedna patrolna kola, onda ih je stiglo još. Odveli su me na triježnjenje u jedinicu za zadržavanje - govori Maja i dodaje kako su policajci rekli da nikad nisu vidjeli ženu koja tako dobro vozi. Ćeliju je dijelila s dva Roma. Sljedeći dan, nakon što je posjetila suca za prekršaje koji joj je odredio kaznu do 10.000 kuna, policajci su joj naručili taksi. Maja kaže kako su htjeli zvati Gotovca, ali da se ona bojala.

24sata.hr