Maja Vučić: Nisam u vezi s Eduom Ferminom

Dok je Maja zabavljala uzvanike, Fermin ju je fotografirao, što je pkrenulo glasine kako je on nova ljubav pjevačice, koja je prošle godine prekinula vezu s nevjenčanim suprugom Igorom Hajdarhodžićem, s kojim ima trogodišnju kćerkicu Gitu, piše slobodna dalmacija.

Ulje na vatru dolila je činjenica kako je hrvatskoj javnosti nepoznati muškarac prespavao u Majinom stanu, a zajedno su obilazili i zagrebačku tržnicu Dolac, prenosi Gloria.

No, Maja Vučić tvrdi kako se između nje i Edua Fermina rado samo o poslovnoj suradnji, a kod nje je prespavao jer joj je normalno da prijatelje koji borave u Zagrebu smjesti u svoju kuću, a ne šalje u hotel.

Uznemirena napisima o svojoj navodnoj romansi, pjevačica nije željela ništa komentirati već je pozive preusmjerila na svoju menadžericu.

- Do gospodina Edua Fermina došli smo preko moje prijateljice koja živi u Londonu i riječ je isključivo poslovnoj suradnji, on snima Maju za naslovnicu njezina novog albuma. Inače prespava kod mene, no ja sam tad bila na putu pa ga je ugostila Maja - komentirala je Majina menadžerica Mihaela Dodić.