FOTO/VIDEO  Maja Spahija poručuje iz Kine: prijateljstvo je najveće blago

Maja Spahija poručuje iz Kine: prijateljstvo je najveće blago
Maja svakodnevno u Hrvatsku šalje poruke i fotografije, opisujući svoj boravak u spektakularnom Sanya Beauty Crown kompleksu u kojem se, osim „šume" hotela sa čak sedam zvjezdica i čak 6668 deluxe soba, nalaze i marina, trgovački centar, 11 kino dvorana, kongresni centar i još mnogo toga.

„Komunikacija s Majom savršeno funkcionira - ona šalje fotografije i piše nam što se događa, a mi to odmah objavljujemo na njenoj službenoj stranici www.facebook.com/Miss-World-Croatia. Naime, u Kini je Facebook zabranjen pa Maji, kao ni ostalim natjecateljicama, nije dostupan." - kažu organizatorice izbora za Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek i Maja Vračarić Kuljiš.

Rolene Strauss je uzor svim natjecateljicama

Maja je oduševljena svime što je do sada doživjela, no ponajviše djevojkama koje je upoznala. Ipak, najviše oduševljenja naša misica iskazuje prema aktualnoj Miss Svijeta južnoafričkoj ljepotici Rolene Strauss ističući njenu gracioznost i manire te pristupačnost u komunikaciji ispremnost da svakoj djevojci pomogne savjetom. Rolene će 19. prosinca krunu i lentu najljepše žene svijeta predati svojoj nasljednici, a iza nje je godina marljivog rada, prvenstveno na projektu „Ljepota sa svrhom" kojim je skupljena golema svota novca za humanitarne potrebe.

Prijateljstvo je najveće blago

Tijekom svakodnevnih obaveza Maja je okružena djevojkama iz cijelog svijeta, a s nekima od njih je u ovo kratko vrijeme razvila posebne prijateljske odnose.

„Velika mi je želja da u Šibenik i moju Hrvatsku donesem titulu Miss Svijeta, ali ako to i ne uspijem vraćam se doma s neprocijenjivim blagom - prijateljstvima koje sam ovdje stekla. Upoznala sam divne djevojke, od njih učim o zemljama koje nikada nisam vidjela, narodima i kulturama koje nikada nisam upoznala i to je nešto što mi ispunjava srce. Jednako tako, trudim se i ja njima ispričati što više o svojoj zemlji." - kaže Maja Spahija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naša misica dijeli sobu s Miss Bosne i Hercegovine Marijanom Marković i poručuje kako bolju cimericu nije mogla dobiti. Osim Marijane, Maja je osobito bliska i Miss Grčke Theodorom nte Morais Moschouri te predstavnicama Belgije Nicole van Tellingen i Cameroona Jessicom Ngoua Nseme.

Posebno važan dio natjecanja je People's Choice Award u kojem se bira miljenica publike. Pobjednica direktno ulazi u Top 10, a podršku našoj Maji možete dati glasanjem na besplatnoj aplikaciji http://www.missworld.com/competition/The-Miss-World-App/ .

Majin prezentacijski video pogledajte na https://www.youtube.com/watch?v=ElmdL88CoaM, a sve o njenom boravku u Kini možete pratiti na službenoj stranici www.facebook.com/Miss-World-Croatia.