Maja Lena dobila batine u narodnjačkom klubu

Hej, draga Majice', uz osmijeh je Maji Leni Lopatny prišao sin poznatog zlatara iz Dubrave u zagrebačkom klubu na Jarunu. Ona mu je pružila ruku, a on ju je zgrabio za glavu i počeo šamarati. Cijeli incident dogodio se poslije ponoći, a napadnutu kćer poznate glumice Mie Begović spasili su zaštitari koji su nasilnog muškarca istjerali iz kluba.

'Uopće ne znam zašto se tako ponio. Poznajem ga godinama. Sramotno mi je da se iz čista mira obračunava s djevojkama', kazala je Maja za 24sata. Dan nakon incidenta završila je na odjelu neurokirurgije zagrebačke bolnice Rebro zbog glavobolje i vrtoglavice.

Iako Maja tvrdi da je do incidenta došlo zbog nesporazuma, ne želeći točno reći o čemu je riječ, otkrilo se kako je zlatarev sin Maju napao zbog svojeg prijatelja. Naime, ona je navodno otkrila tajnu njegova prijatelja svojoj prijateljici s kojom je taj mladić u vezi.

Nasilni dečko iz Dubrave osjetio se prozvanim i htio je zaštititi prijatelja pa je napao Maju.

'Ovo je teški fizički napad i tužit ću ga', rekla nam je potresena kći Mije Begović koja ga nije odmah prijavila policiji jer je, kako kaže, bila u šoku. 'Sramota je kakvi ljudi postoje', zaključila je.