Luda za seksom: Napaljena baka spavala sa 200 muškaraca u dvije godine

sex, baka, sex, seks, veza, muškarac žena, seks, želja, seks, nagrada, seks, kina, proba, doktorica, seks u dvoje, seks navike, ovisnik, ispovjest, mlada, nevjera, bračna nevjera, bolnica, čistatica, seks navike, trudnoća, hladnoća, žene, usporedba sa muškarcima
Carol Bone ima 62 godine, nakon prekida dugogodišnje veze muškarce je počela tražiti na online dating stranicama, najviše je zanimaju muškarci od 30 do 40 godina, a tvrdi da je u posljednje dvije godine spavala sa 200 muškaraca, piše metro.co.uk.

Iako je bole leđa i ima artritis, luda je za seksom, za razuzdanim zabavama, a voli upoznavati i parove koji takođe uživaju u ludim provodima.

"Uživam u seksu, ne tražim ozbiljnu vezu, završila sam sa vezama, samo želim zabavu", kaže Carol Bone, koja ima sedam unučadi.

"Muškarci koji imaju više od pedeset godina ne mogu me pratiti i ne volim pivske trbuščiće", nadodala je.

Carol Bone u braku je bila dva puta, a svoje internet-avanture započela je 2008. godine nakon prekida dugogodišnje veze.

Svojim partnerima za seks na jednu noć naglasi da je ne zanima ozbiljna veza: "Ako odluče prespavati kod mene, spavamo u odvojenim sobama, ne želim se buditi kraj njih", kaže baka.

"Plela sam džempere, čuvala unuke, pekla kolače, ali to nije za mene. Moje godine ništa ne znače. imam veliku potrebu za seksom i napaljena sam, zašto ne bih uživala?!", rekla je.