Loša navika koju ima velika većina žena

moda i ljepota, višenamjenski balzam, Savjet, Hidratacija usana, make-up, rumenilo, Njega kose, Zdravi nokti, Čarobno ulje, dermatolozi, zdrava koža, prehrana, beta-karoten, elastin, pušenje, vitamine A, Sunce i vjetar, Loša kozmetika, stres, detoksikacija, zdravlje, što treba znati, za njegu kože lica, omega 3, omega-6, orašasti plodovi, hidratantne kreme, hranjive maske, nos, velična, oblik nosa, karakter osobe., izgled, ljepota, ljepota kože, sex i ljepota, moda i ljepota, ljepota, žena, muškarac, hercegovke, bosanke, žene, žena, starost, mladost, vrućina, izgledati savršeno, zdravlje, zima, ljepota, mitovi, ulje, eterična ulja, bergamot, odbacivanje, beuty navika

Iako to ne izgleda kao veliki problem, psiholozi misle drugačije. 

"Negativan razgovor o vlastitom izgledu može dovesti do toga da se negativnost prenese i na druga područja života", tvrdi dr. Elizabeth Lombardo, autorica knjige Sretna.

Ne samo što je to loše za ženu koja to govori, nego je takav stav i zarazan, tvrdi dr. Lombardo. "Kada se žena žali na svoj izgled i druge žene oko nje, da bi je utješile, kažu nešto loše o sebi. To postaje natjecanje."

Umjesto da stalno govorite loše o svom izgledu, osvijestite kako su jaki i negativni ti komentari i probajte reći nešto lijepo o sebi.

Također, ako vam netko daje kompliment, nemojte se braniti od njega tako da kažete nešto ružno o sebi. Jednostavno recite hvala, savjetuje dr. Elizabeth Lombardo.

F.T./Womenshealthmag, magazin.net.hr