Ljutita mladenka oprala sestru: Ja tebi nikada ne bih napravila tako nešto za tvoje vjenčanje

vjenčanje
To je dan koji se ne zaboravlja do kraja života, mnogi pamte gotovo svaki detalj i bez uzastopnih pregledavanja snimke vjenčanja.

Jedna je mladenka odlučila staviti točku na "i" svog vjenčanja i to, ni manje ni više nego poslije deset godina, piše The Mirror.

Nedavno je javno podijelila pismo koje je namijenila svojoj sestri, a vezano za incident koji se dogodio na vjenčanju. Pismo je ubrzo postalo pravi hit, prenosi Večernji.hr.

U emotivnom pismu svojoj sestri neimenovana žena otkrila je što ju je mučilo. Samo šest tjedana prije njezina vjenčanja, njena sestra se zaručila i to je za nju bilo nešto što je ona nazvala "krađom pažnje" i događajem koji je ukrao dio pozornosti s njezina najvažnijeg dana u životu.

Draga sestro, ostalo je šest i pol tjedana do mojeg vjenčanja. Ovaj tjedan pokušat ću poslati sve pozivnice uzvanicima. Ovo je vrlo stresno razdoblje i morala sam napraviti mnogo kompromisa zbog ljudi koje uopće i ne poznajem.

I posljednja dva dana provela sam plačući zbog nečeg zbog čega uopće ne bih trebala. Nemoj me shvatiti krivo, zaista sam jako sretna zbog tebe. Sretna sam da si našla nekoga tko te usrećuje i s kim želiš provesti ostatak života.

Ali zar zaista nisi mogla čekati tih šest tjedana da objaviš zaruke? Vjenčanje je nešto što planiraš imati samo jednom u životu i želiš da bude savršeno.

Ovo je posebno vrijeme za mene i naglasak bi trebao biti na mojem najvažnijem danu u životu, a ne na tvojim zarukama. Život nije natjecanje, mi više nismo djeca, i zato ću ovo pismo ostaviti postrani i dati ti ga u neko doba nakon što vjenčanje prođe.

Povrijeđena sam što ni ti ni tvoj zaručnik niste mislili na mene. Ukrali ste pozornost u vrijeme kad smo u središtu pažnje trebali biti ja i moj suprug.

Vi ćete imati svoj trenutak u budućnosti i nadam se da tebi nitko neće napraviti ništa slično, kao što si ti učinila meni. Ali to sam od tebe i mogla očekivati.