Ljubavni jadi mlade Mostarke: Moj dečko danima bulji u mobitel, a noćima se opija

mostarka, ljubav
Na naš mail stiglo je zanimljivo pismo u kome jedna mlada Mostarka opisuje svoje probleme, te ga u cijelosti prenosimo.

Ne znam da li je ispravno što ovo javno pišem, ali zaista sam u neugodnoj situaciji. Vjerojatno slične probleme danas imaju mnoge djevojke moje dobi, a možda to i nije problem nego jednostavno realno stanje okruženja u kome živimo.

To okruženje ubilo je romantiku, a lagano ubija i sve ono što se veže uz ljubav. Često su mi baka i mama pričale o svojoj mladosti i svojim ljubavima.

U njihovo vrijeme momci su pjevali svojim djevojkama, vodili su ih na ples, šetali su se ulicom držeći se za ruke. Takvo nešto danas možemo vidjeti samo u onim starim filmovima koji se repriziraju u sitne noćne sate.

Danas je to sve otišlo u nekom drugom pravcu. Ja imam dečka koji po cijeli dan bulji u svoj telefon. Bilo gdje da odemo i izađemo prvo što on radi jeste da vadi taj telefon. Zna se dogoditi da na "randesu" nekada ne razmijenimo ni po desetak rečenica.

Kada izađe sa svojim dečkima bar na kratko zaboravi taj telefon iz razloga jer se opija. Kada sam par puta htjela s njim razgovarati na te teme on kaže da svi to danas rade i da je to moderno i normalno.

Dečko mi je drag i ne želim ga izgubiti, ali ljubav je osjećaj za koji sumnjam da danas ikako postoji. Pitam se gdje je nestala sva ona romantika iz priča naših starih? Dečki više vole svoje telefone od djevojaka, a nažalost ni mi cure danas nismo puno drugačije.

Nisam sigurna što da radim, osjećam se da će mi biti lakše ako ovo s nekim podijelim.

HERCEGOVINA.info