Ljubavne taktike: Muškarci vole loviti, zašto im to ne bi dopustili?

mladi sex, preljub, sex, sex, sex, mladi sex, sex, orgazam, sex, sex, sex, trikovi, sex, seks, krevet, riječi, erogena zona, orgazam, seks, seks, muškarci, žene, muškarci, žene, lovci, ljubavnici, seks, ovisnici, avantura, ljeto, ljubav, seks prakticiranje, ljeto, more, sa seksi donjim rubljem, seks prakticiranje, partner, savršenstvo, savršeni ljubavnik, seks navike, smijeh, osmijeh, obdarenost  , seksipilnost, sex, sexy, sex i ljepota, sex orgazam
Oni vole popraviti stvari, proučavati ih, tragati za nečim. Dopustite im to.
"Igra mačke i miša koja ženu izluđuje, muškarcima je zapravo vrlo uzbudljiva. To je suštnska razlika između spolova. Ženi je najčešće cilj ozbiljna veza koju možemo nazvati i odredištem. Muškarcu je "putovanje" do tog odredišta često najzanimljivije", piše Sherry Argov u knjizi "Zašto mušakrce vole kučke".

Ona dalje objašnjava da će se muškarac koji želi nešto za to i boriti, i da će ta borba samo rasplamsati njegovu želju. Ako ne uspije iz prvog pokušaja, on počinje žudjeti za tim ciljem. To ga izaziva i raspaljuje mu maštu.

"Žena koja je suviše fina ometati će ovaj proces. Muškarac će se vjerojatno dosađivati ​​ako ne se mora naročito truditi", smatra Argov.

Po njoj, nitko, ni u jednom području života, ne cijeni ono što dobiva na poklon i bez muke. Kada žena odmah spava sa muškarcem time ga ne vezuje za sebe. "Muškarci s kojima sam pričala često su mi priznavali da seks do kojeg su lako dolazili nije bio tako zanimljiv."

Argov kaže da je to isto kao i jackpot "ako odmah dobije završio je za tu večer. Ali, ako dobije postupno, situacija se razvija drugačije. Nekoliko puta će dobiti, a zatim malo izgubiti."

"U tom trenutku ni motkom ga ne možete otjerati od jackpota jer mu se čini da je na pragu novog dobitka. Gotovo osjeća okus pobjede. Njegova urođena natjecateljska muška priroda stupa na scenu i navodi ga da ostane tu i da se bori. A ako gubi, borit će se još odlučnije. "

Spisateljica, kao primjer koliko muškarci vole sami nešto uloviti, navodi priču o skupini muškaraca koji odlaze zajedno u lov. Oni tjedan dana spavaju u prljavoj vreći i dozvoljavaju komarcima ih grizu. Jedu suhu hranu, često im je zima. Zašto? Zbog lova!

A onda, kada uspije ubiti losa, dolazi kući šepureći se poput pauna i želi glavu životinje okačiti nasred dnevne sobe.

"Obratimo pažnju na nešto vrlo važno. Kada biste mu ostavili glavu losa ispred vrata, on ga ne bi ni pipnuo. Eto kako lov utječe na njegovo zanimanje za ženu. Kad žena juri muškarca, to je isto kao da mu ostavlja mrtvog losa na pragu . "

Zato, piše u knjizi "Zašto muškarci vole kučke", ona mu treba pružiti osjećaj uživanja u lovu tako što neće žuriti i što će mu dozvoliti da "bude muško".

Dakle, kada on postigne cilj i misli da te je ulovio, nije zgoreg da ga nježno podsjetiš kako nisi u njegovom posjedu.

Evo nekoliko savjeta s tim u svezi:

- Kada te zove i očekuje da si kod kuće, povremeno pusti da razmišlja o tome gdje si otišla.
- Kada ti kaže da će te zvati, ali se ipak ne javi neko vrijeme, ne pokazuj da si se uzbudila, a prvu priliku iskoristi da budeš nedostupna barem sat vremena.
- Kada on djeluje odsutno ne zapitkuj ​​ga šta mu je, posveti se nekim svojim obvezama i zanimacijama.
- Kada kasni na dogovoreni sastanak s tobom čekaj ga pola sata, ne više, a onda nestani ali bez galame.

Ove situacije, kaže Argov, se ne razlikuju toliko u tome kako postupaš prema njemu, koliko u tome kako postupaš prema sebi.

portaloko.hr