Ljubav ne pita ni za centimetre, a niti za godine!

Ljubav ne pita ni za centimetre, a niti za godine!
Da razlika u visini ne utječe na ljubav dokazuju brojni poznati parovi. Tako i Jamie Mazur, "džepni" partner Alessandre Ambrósio, manekenke Victoria's Secreta, ne marijavno.hr za podrugljive poglede okoline i ponosno šeće sa svojom djevojkom koja je od njega viša za dvije glave. Starleta Kim Kardashian i košarkaš Kris Humphries možda kao par izgledaju neskladno, ali njih dvoje tvrde da sjajno funkcioniraju, piše javno.hr.

Kada opisuju svog idealnog partnera većini žena fizički izgled nije presudan faktor privlačnosti. U korist tome svjedoče neki od parova gdje su muškarci i više nego očito viši ili niži od svojih partnerica.

Čini se da Tom Cruise isključivo bira visoke žene. Nakon bivše Nicole Kidman i njegova sadašnja supruga, Katie Holmes viša je od njega. Glumac je visok 170 centimetara, a kraj njegovog braka s Nicole, koja je 12 cm viša od njega, pamti se i po njenoj izjavi da napokon može nositi potpetice.

Razlika u visini nije prepreka za ljubav

Bivši suprug Slavice Ecclestone , Bernie, visok je 158 cm i nikada nije krio ljubav prema svojoj visokoj supruzi. Osim što je bila 28 godina mlađa od njega, bivša javno.hrmanekenka bila je i dvadeset cm viša. Prvi čovjek Formule 1 jednom je izjavio da voli posjećivati Japan jer su tamo svi njegove visine.

Ukrajinski boksač Vladimir Kličko viši je od svoje djevojke Hayden Pannetiere, zvijezde američke serije "Heroji", za čak 45 cm. Nakon njihovog nedavnog odmora na Havajima američki tabloidi nazvali su je patuljčicom, a Vladimira njezinim velikim tjelohraniteljem. Glumica, visoka 155 cm, izjavila je da im razlika u visini, kao i u godinama, nije prepreka za ljubav.