Ljubav na bosanski način: Pobjegao sa gazdinom ženom i njegovim parama, a ovaj ga pretukao

Naime, Adem i Edi Pajazetović pretukli su Asmira Grahovića, a slučaj je prijavljen policiji. Tuča je nastavak događanja iz sarajevske zračne luke kada je Adem prvi put napao Asmira, ali je tada, zahvljujući intervenciji policije, izbjegnuta tuča. Inače, svi oni su iz Velike Kladuše.

Razlog ovakvog ponašanja ugostitelja Adema Pajezetovića je to što je njegova supruga Ibrahima prije izvjesnog vremena pobjegla s njegovim konobarom Asmirom Grahovićem u Barcelonu, odnijevši po pričama, i znatnan obiteljski novac. Ljubavni par je potrišio pare, pa se nedavno vratio u BiH. Tu ih je, u sarajevskoj zračnoj luci, sačekao ljutiti Ibrahimin muž.

Ibrahima je trenutno u BiH i negdje se skriva kako ne bi dopala ruku svome povrijeđenom suprugu. Inače, na stranu sestre je ovih dana javno stao i njen brat Samir Šabić, koji tvrdi da Adem uopće nije bio napao Ibrahimu na aerodromu i da je njoj strah „usadio Grahović, te se ona zbog toga boji razgovarati sa svojim suprugom i sa mnom.

Također, kako saznaje Depo portal , Adem i njena obitelj su išli kod jednog velikokladuškog hodže koji smatra da je Ibrahimi žrtva čarki i zlih zapisa i da su nju opsjeli i njom vlada 12 džina.
Policija je sa velikom pažnjom i oprezom prati daljni razvoj događaja oko ove prave ljubavne sapunice na krajiški način.