LEZBIJKE OTKRILE MUŠKARCIMA KAKO PRILAZITI ŽENAMA Tko može dati bolje savjete o tome kako prići ženama nego žene same?

lezbijke, lezbijske veze, muškarci, žene
.... i nazvati ih ili im barem poslati poruku. Događalo se to dovoljno puta da bi se moglo smatrati upozoravajućom pričom. Šanse su vrlo male da će se to dogoditi. Ako ćemo biti iskreni, gotovo nikakve.

Kako bi drugim ženama učinile uslugu i dečke pretvorile u bolje zavodnike, komičarke, ujedno i lezbijke, iz kolektiva Generation whY?! za Elite Daily su objasnile što muškarci mogu napraviti kako bili uspješniji u zavođenju žena.

'Prebacite težište na nju. Uzmite klasični ulet kao što je 'Što tako lijepa djevojka radi na ovakvom mjestu sama?' i okrenite ga da zvuči ovako: 'Mislim da je hrabro što si sama izašla van, koja je prigoda?'. Njezin odgovor u tom slučaju mora biti dobar jer ste je već komplimentirali i to na bolji način nego u prvom slučaju', kaže jedna od komičarki.

Zaključile su također da muškarcima većinom nedostaje samopouzdanja jer previše brinu oko toga što će reći i kako će to zvučati dok lezbijke jednostavno prilaze bez kompleksa.

'Gledajte na to ovako, lezbijke imaju počasni doktorat iz bivanja ženom i zato naše savjete trebate poslušati', rekla je jedna od komičarki sa smiješkom na licu.

jutarnji list

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.