Kuma prvi put upoznao na dan vjenčanja nakon što su 15 godina igrali igrice na Xboxu

vjenčanje
Charles i Joe Walters su već dugo bliski prijatelji.

Njih su se dvojica upoznali prije 15 godina igrajući igricu Phantasy Star Online na Xboxu. Preko njega je upoznao još dva igrača, Williama Browna iz Tennesseeja i Joeyja Morrisa iz Baltimorea, s kojima se brzo zbližio. Nije im smetalo što Charles živi u Cincinnatiju, a Joe u Detroitu.

"Kad bih došao iz škole, oni bi već bili online i tako smo provodili vrijeme zajedno. Jednostavno su nam se sviđale iste stvari. Bili su uz mene u svakom trenutku mog života", ispričao je za Buzz Feed.

Grupa se, unatoč prijateljstvu koje traje 15 godina, nikad nije srela uživo, sve dok ih Charles nije pozvao na svoje vjenčanje.

Charles je otkrio da mu je bilo čudno sresti ih uživo jer se već toliko dobro poznaju.

"Mi smo već poput obitelji", rekao je on.

Svog prijatelja Joea pozvao je da mu bude kum na vjenčanju, a njihovu je zajedničku sliku objavio na Twitteru gdje je podijeljena preko 46 tisuća puta, a dobila je čak 161 tisuću lajkova.

"Prijatelji s interneta su pravi prijatelji", napisao je uz fotku, a drugi su korisnici brzo počeli dijeliti svoja iskustva.

"Prijatelji s interneta su mi jednom spasili život."

"Moja najbolja prijateljica i ja upoznale smo se na jednom forumu prije deset godina. Na dan kad smo se prvi put vidjele uživo postala mi je kuma na vjenčanju."

Index.hr