Kuda ide ovaj svijet: Profesor matematike pobjegao s 15-godišnjom učenicom

Mjesecima uoči bijega, profesor je na svom Twitter profilu objavljivao ljubavne poruke. Od kada je u siječnju počela njihova afera muškarac je pisao kako ima moralne dileme pobjeći s njom ili ne. Osim toga, u porukama je otkrio i kako je njihova veza započela upravo u školi.

- Donio sam različite zaključke, od kojih je većina zapravo ta da mnogo stvari u životu krivo shvatimo. Ipak, na kraju dana mogu se pogledati u ogledalo i reći si da sam dobar čovjek - napisao je Forrest na svom Twitteru.

Britanska i francuska policija intenzivno traga za njima, javlja Daily Mail. Jedan od Meganinih prijatelja primio je SMS poruku od Megan u kojoj je pisalo da je sretno stigla u Francusku.

Obitelj Stammers užasnuta je cijelom situacijom. Meganin otac rekao je kako ne zna već danima gdje mu je kćer ni je li dobro. Istaknuo je kako samo želi da se Megan kući vrati sigurno.

Meganin profesor inače je u braku, a njegova supruga Emily (31) na Facebooku je nedavno opisala njihovo vjenčanje. Susjedi para ispričali su medijima kako su se Jeremy i Emily cijelo vrijeme svađali te im se činilo da se ne slažu dobro.

Navodno su zaposlenike škole još prije sedam mjeseci upozorili na vezu učenice i profesora. Naime, u veljači su učenici prijavili da su profesor i učenica, prilikom povratka sa školskog izleta u SAD, zajedno sjedili u zrakoplovu i držali se za ruke. No, unatoč tome, nitko ništa nije poduzeo. Škola, pak, tvrdi da je profesor bio pod istragom i navodno je trebao biti suspendiran dan nakon što je par pobjegao.