Kristina brutalno odbila Nikolin poziv na seks - a onda pristala?!

Par između kojeg su se bile razvile očite simpatije svoju je zadnju noć u showu, navodno, okrunio seksom.

Nakon burne noći stilistica se o strastvenim aktivnostima s mladim manekenom navodno povjerila jednoj sudionici showa, no ova se uskoro izlajala ostatku ekipe. Ni Crnogorac nije mogao prešutjeti što je radio sa svojom simpatijom te se, kako tvrdi jedan od sudionika showa, pohvalio muškoj ekipi da je imao poprilično burnu noć.

- Oboje su bili ozareni iako su imali neprospavanu noć. Zaboravili su prepirke, i sve ono oko čega su se svađali palo je u vodu u tih nekoliko trenutaka koliko su nasamo proveli zajedno. Ni Nikola nije krio zadovoljstvo, ali njegovi prijatelji s Kostarike nisu prepričavali ono što im je povjerio - otkrio je izvor.

Nakon povratka u Srbiju, Kristina i Nikola vidjeli su se samo nekoliko puta pa izgleda kako je romansa među njima bila kratkog daha.

Upitan o vrućoj noći s Kristinom, Nikola je kazao da je džentlmen i da nikada ne bi pričao o onome što mu se dogodilo s nekom od djevojaka, dok Kristina nije željela komentirati navode indiskretne kolegice iz realityja.

Kurir je prije koji dan prenio priču još jednog "pouzdanog izvora", koji je prepričao kako je Nikola zadnji dan uletio Kristini s prijdlogom da se poseksaju, no da ga je ona odbila. Premda ga je poprilično brutalno "skinula", mladić je nastavio s pokušajima. Ako je istina ovo najnovije što su objavili, onda mu je, eto, i uspjelo, no mora mu se priznati da je imao poprilično hrabrosti za nastavak snubljenja, s obzirom kako ga je Kiki otkantala. Nagovaranje i prigovaranje navodno je išlo ovako:

- Priznaj da bi se seksala sa mnom! Ali... Glupo ti je priznti, zar ne? - navaljivao je kroz smijeh Nikola, na što ga je Kristina ljutito pogledala, zastala na trenutak i onda mu odbrusila:

- Vidi, smiješno je to čime ti raspolažeš! I mislim da je suvišna bilo kakva daljnja rasprava o tome.

Šoć se nakon njenog komentara zbunio, nervozno se osvrnuo oko sebe i kad je shvatio da su Kristinu čuli i ostali, povukao se u stranu. Ali, tek nakratko. Kada su svi pomislili da mu nakon ove kritike neće pasti na pamet da joj ponovno uleti, on je nastavio s pokušajima...

Kurir