Konobarica napisala zajedljivo pismo ljubomornoj ženi koja joj je rekla 'nađi si svoga muža'

konobarica, separe, zadar, pismo, konobarica,  neudana konobarica, ljubomora
...world Burrito u gradu Allenu, Teksas. Nakon što im je ostavila račun, ubrzo je vidjela da je umjesto napojnice ostavljena kratka poruka. Jessica i suprug Travis (na fotografiji) bili su šokirani kad su vidjeli što joj je napisala mladenka te su to odlučili objaviti na Facebooku, kao i odgovor.

A evo što je napisala Jessica:

"Iako inače ne objavljujem slične poruke, ovo se mora pokazati. Dijelom jer je poruka histerična, a dijelom jer me uvrijedila.

Četvero ljudi sjelo je za stol te večeri kad su mi rekli da slave medeni mjesec, na što sam im odgovorila: 'Oh, i ja sam se vjenčala prošli mjesec, čestitam.' Pretpostavila sam da su me čuli i nastavila s uobičajenim pitanjima: ‘Što želite naručiti...'

Svatko tko je konobario zna da je to vrlo lijep posao. Da bi dobio novac, moraš biti pristojan i pokazati svoju osobnost. A kao što znate, ja sam lijepa, sarkastična 'guzica' na najljepši mogući način. Naravno da sam se potrudila da se to i osjeti, za svakim stolom o kojem vodim brigu.

I tako su ta gospođa Jenny i njezin suprug naručili i pitali me kako se zovem. Odgovorila sam Jessica, na što su oni rekli: "Oh, ne sviđa nam se to ime. Možemo li te zvati Jess?" na što sam se nasmijala i rekla: "Da, možete me zvati kako god želite. Odazvat ću se i na šupak (asshole)", na što se njezin suprug počeo smijati i nazivati me tim nazivom sve vrijeme dok sam ih posluživala.

Pretpostavila sam da je sve u redu jer su se sve vrijeme smijali i dobro zabavljali. Nakon što sam im ostavila račun, pozdravila sam ih. Po povratku, na jednom računu bilo je 4 dolara napojnice, a na drugome mi je Jenny ostavila poruku. Smatrala je da ne zaslužujem napojnicu, a u poruci je pisalo: 'On je moj muž, nađi si svoga. Sretno!'

I još mi je uzela jedinu olovku koju sam imala, i to je učinila svjesno jer sam bila napomenula da imam samo jednu.

E pa draga Jenny, želim da znaš da je konobar koji je posluživao stolove nasuprot vašem moj suprug. Kojeg sam pronašla sama i izgleda bolje nego tvoj. I vodio me na krstarenje, a ne na večeru. On se nikada prema meni ne bi ponašao tako da se uz njega osjećam nesigurno kao ti, pa da moram vrijeđati konobaricu i hraniti si ego.

Svejedno, dat ću ti životni savjet: tvoja nesigurnost slama mi srce. Imaj dostojanstva i vjere u sebe i svoju vezu sa svojim suprugom kako ne bi morala ponižavati druge da se bolje osjećaš. Pogotovo ako je riječ o konobarici koja živi od napojnica kako bi sa suprugom mogla plaćati režije. I nadam se da ti se sviđa olovka, to je moj dar tebi. Od mladenke mladenki.

P.S. I moj muž ti šalje poruku. Kaže da idući put možete sjesti za njegov stol pa nećeš morati brinuti o tome flertuje li ti muž s konobaricom. Možda ćeš njegov prsten uočiti prije nego moj."

vecernji list