Koliko zapravo znate o ženskim grudima?

● Najveće grudi na svijetu Ako niste do sada - vrijeme je da upoznate vlasnicu najvećih grudi na svijetu! 29-godišnja Sheyla Hershey iz Brazila početkom 2009. upisana je u Guinnessovu knjigu rekorda. Nakon devet operacija i više od galona silikona, opseg njenih grudi iznosi oko 140 centimetara. Veličina njoj odgovarajućeg grudnjaka je 38KKK!

● Na ženi muškarci prvo primijete - grudi! Nije samo jedno istraživanje pokazalo da su grudi najčešće prva stvar koju muškarac primijeti na ženi, osim toga pokazalo se i da u muškarci u grudi bulje duže nego u bilo koji drugi dio ženskog tijela.

● Pustite vježbanje, gledajte sise! Istraživanje dr. Karen Weatherby, koje je trajalo pet godina i u kojem je sudjelovalo 200 muškaraca, pokazalo je da svakodnevno 10-minutno buljenje u ženske grudi kod muškaraca ima isti učinak kao i 30 minuta aerobika, što bi značilo da je dobro za srce i krvni tlak, te da umanjuje stres.

 ● Postoji udruga koja se bori za pravo žena na toples Iako je toples dozvoljen u većini europskih zemalja na plažama SAD-a dozvoljeno je izlagati gole grudi samo u 5 saveznih država: Teksasu, Havajima, New Yorku, Ohio i Main. No i tamo ih se može upozoriti ako uznemiruju javni mir. Ali zato postoji američka ženska organizacija GoTopless.org koja tvrdi da žene imaju ista prava biti gole do pasa na javnom mjestu kao što su to muškarci. Za vrijeme skupova govornice su gole i pokazuju grudi na javnom mjestu.

● Britanke imaju najveće, a Talijanke najmanje grudi Dizajnerska kompanija za grudnjake Triumph otkrili su kako Britanke imaju najveće grudi u Europi. Više od polovice žena u toj državi nosi košarice veličine D. Danska se našla na drugom mjestu, Nizozemska na trećem. A Talijanke imaju najmanje grudi, 68 posto žena nosi košarice veličine B.

● Grudnjak se može i ugraditi! Kako bi omogućio ženama da imaju savršene grudi, domišljati je plastični kirurg dizajnirao unutrašnji grudnjak za trajno podizanje i oblikovanje - Cup&Up. Ova nova tehnologija još nije dovoljno testirana, ali prva operacija prošla je uspješno.

 24 sata.hr