Koje "pasmine" je vaša partnerica?

Michael Powell je razvrstao ženske karaktere tako da je njihove karakteristike projicirao na plemenite pseće pasmine. Sigurno će vas nasmijati, pa vas pozivamo da pročitate.

Što je takozvano »minimalno uzdržavanje«?

Minimalno uzdržavanje treba svaka žena. Osim toga, to je osoba koja poštuje vaša tri najvažnija izvora: vrijeme, novac i osjećaje. Ako zahtijeva velike porcije čega god od ovo troje, možda zahtijeva uzdržavanje više nego što vrijedi. Powell kaže da se  takve žene rađaju, a ne može ih se stvoriti. Ako na primjer ne voli kupovine i uživa u romantičnim šetnjama po obali ili je budistica (uživa sama sa sobom, negira materijalne vrijednosti i prilično je skulirana). Ali na svijetu i nema toliko puno dobrih budističkih koka.

Svoje razmišljanje je sažeo u sljedeće kategorije u nadi da biste i vi svoju ženku mogli uvrstiti u jednu od njih. Sasvim je moguće da ste izuzetak i da sve ovo doživljavate potpuno drugačije. U principu, riječ se o razlikovanju onih koje zahtjevaju minimalno uzdržavanje (MU), i onih koje su zahtjevnije (ZU).

1. Pudlica (ZU): većinu vremena provodi kod frizera, a manikirka dolazi kod nje kući. Ima toliko cipela da ju i Victoria Beckham zove za savjet. Sve njene četiri kreditne kartice su vaše.

2. Dalmatinka (ZU): nervozna i vrlo napeta, iskaljuje se na vama kako bi samoj sebi digla samosvjest. Vidi vas kao svog zaštitnika i cijelo vrijeme ju morate držati pod staklenim zvonom. Njena krhka ženstvenost vas je na početku privukla, a sada blijedi.

3. Irski terijer (ZU): kada jednom zagrize, ne pušta. Sada ste samo njezini i ako samo pogledate drugu ženu, njena ljubomora će vam promijeniti život u pakao. Veza sa terijerom je bolno iskustvo koje će obulježiti cijeli vaš život.

4. Labrador (MU): uvijek ti dođe u pomoć i u kriznim trenucima se uvijek na nju možete osloniti. Potajno se možda žali prijateljicama da ste vi ti koji su zahtjevni za uzdržavanje, zato nemojte biti preovisni o njoj pri rješavanju svojih problema.

5. Njemački ovčar (MU): odlučna i samosvjesna; zna što hoće. Ipak, potrebno vam je puno energije i karizme, da biste je slijedili. A uz to je dovoljno odlučna da bilo kada potraži novi izvor za zadovoljavanje svojih prehrambenih i intelektualnih potreba.

izvor: intimatemedicine.com.hr