Koje bi se žene trebale ostaviti Facebooka?

To vrijedi i za neke žene, koje su Facebook počele shvaćati puno ozbiljnije od onoga kako si je Zuckerberg to zamislio. Pa koje su to nevjerojatno iritantne "ženske stvari", koje dijelite sa svojim virtualnim prijateljima?

1. Patetika, patetika i još malo patetike

Dubokoumni statusi, Đoletovi stihovi, stihovi pjesama i indijske poslovice, popraćeni sa hrpom zvijezdica i srčeka, spada na sam vrh iritantnih aktivnosti.

2. Mijenjanje profilnih slika

Ok, zgodna si i fotogenična, ali 250 profilnih slika u tri iste poze ili sa svojim "ljubijem" su jednostavno previše. Ostavi nešto i za privatnu kolekciju.

3. Ljubavni status

Nakon tri spoja - u vezi, nakon prve svađe - komplicirano je, nakon desete - slobodna, a nakon prekida - u vezi s najboljom frendicom. Ispričao se - ponovno u vezi... Uf!

4. Veličanje same sebe

Nažalost, postoje i cure koje svaku prijavu na ovu društvenu mrežu koriste za veličanje samih sebe. Ja lijepa, ja pametna, ja uspješna. I to ne u šiframa, već stvarno to napišu. Naravno da ćeš se pohvaliti nekim svojim uspjehom, no nekako se uvijek više hvale one koje su postigle najmanje, ali iz nekoga stranog razloga umišljaju da su zvijezde.

5. Modeli

Imaš li na svom profilu cure koje objave svaku svoju odjevnu kombinaciju? Može li im netko objasniti da za takve stvari postoji opcija "modni blog"?

6. Novopečene majke

Vjerujemo da nema ljepšeg osjećaja, no ostali ne trebaju gledati baš svaki korak odrastanja tvog klinca.

7. "Teretanke"

To je pametna odluka, ali režim tvoje tjelovježbe i prehrane je samo tvoja i trenerova stvar. Nikoga ne zanima tvoj "zdravi" doručak. Eventualo će muški dio zanimati koja slika iz teretane.

index.hr