Koja je idealna tetovaža za vaš horoskopski znak?

tetovaza

Odabrati koju ćeš tetovažu zauvijek staviti na sebe zaista je velika odluka. Tetovaža bi trebala odražavati tvoju osobnost, stavove i osjećaje; na kraju krajeva nosit ćeš je na svojoj koži zauvijek.

Ako pri donošenju odluka voliš provjeriti kako su ti zvijezde naklonjene i što ti astrologija sugerira, imamo za tebe odličnu vijest jer smo upravo pronašli najbolje tetovaže koje odgovaraju pojedinom horoskopskom znaku, prenosi 24sata.hr.

OVAN (21.3. - 20.4.)

Tvrdoglavi i uporni ovnovi idealni su za tetoviranje strijelica. Njihov smjer kretanja definira odlučnost, što je još jedna od karakteristika ovnova!

BIK (21.4. - 21.5.)

Bik je pravi hedonista. Voli uživati u životu, cijeni lijepe stvari i putovanja. Za bikove je idealno mjesto na tijelu vrat pa bi i neka tetovaža s posebnim značenjem mogla završiti upravo tamo. Stabla su simbol za užitak, nagradu i život pa bi bikove mogla oduševiti upravo ova tetovaža.

BLIZANCI (22.5. - 21.6.)

Razigrani blizanci uvijek su spremni za akciju! Tetovaže krila, ptica u letu i perja simbol su za slobodu - ono što blizanci najviše cijene i vole.

RAK (22.6. - 22.7.)

Poznati kao obiteljske osobe, rakovi obožavaju tradiciju. Sidro, otkucaj srca ili ime bliske osobe mogli bi te oduševiti!

LAV (23.7. - 23.8.)

Jednom riječju, lavovi su: šefovi. Možda najdominantniji znak u zodijaku voli biti u prvom planu i voli ostaviti dojam pa mu i treba upravo takva tetovaža. Smijemo ti predložiti krunu? Ili možda lavovsku glavu? Logično...

DJEVICA (24.8. - 23.9.)

Djevicama mozak radi non-stop pa bi im se mogle svidjeti neke detaljnije tetovaže poput primjerice prošaranih geometrijskih oblika. Dobar citat koji odražava tvoj karakter također bi mogao biti savršen za tebe.

VAGA (24.9. - 23.10.)

Od svih znakova zodijaka, vage su daleko najdruštvenije i najovisnije o drugima. Upravo zato su za tebe idealne matching tetovaže sa sestrom, najboljom prijateljicom, srodnom dušom,...

ŠKORPION (24.10. - 22.11.)

Škorpion je najstrastveniji od svih znakova, a simbol za strast, želje i snove je - ruža. Smijemo predložiti jednu ovakvu tetovažu na bedrima ili kukovima?

STRIJELAC (23.11. - 21.12.)

Strijelac voli putovanja i vječno sanja o dalekim destinacijama. Upravo jedna takva mala tetovaža bit će idealna za tebe. Kompas? Karta svijeta? Što kažeš?

JARAC (22.12. - 20.1.)

Jarčevi s obje noge stoje čvrsto na zemlji. Radišni su i ambiciozni. Za tebe su tetovaže s riječima koje te savršeno opisuju i odražavaju tvoj karakter.

VODENJAK (21.1. - 19.2.)

Vodenjaci žele mir i ljubav u svijetu. Oni vjeruju da su svi ljudi međusobno povezani nekim nevidljivim nitima. Ako si se u ovome pronašla onda je za tebe idealna mandala - simbol svemira!

RIBE (20.2. - 20.3.)

Ribe su najromantičniji i najnježniji znakovi zodijaka. Ti obožavaš voljeti i biti voljena. Smijemo ti predložiti jednoroga? Ili možda leptirića? Ili neko drugo bajkovito biće?