'Ko to tamo stenje: Cijeli grad na radiju je slušao seks uživo

seks prakticiranje, radio, stenjanje
Snimka seksa potrajala je punih dvadesetak minuta, na veselje mnogih slušatelja, ali i šok glavne urednice radija.

Mnogi su odmah posumnjali da je cijeli Kragujevac mogao čuti seks između dvoje zaposlenika radija, no iz 'Centra' to odlučno opovrgavaju.

- I mi smo zatečeni ovim, a u studiju nemamo ni mikrofon. Moguće je da se netko 'umiješao' u našu frekvenciju i tako pustio 'svoj program'. Preslušali smo snimku programa i toga sigurno nije bilo u našoj matrici. Zbog toga vjerujemo da je netko uspio ući na našu frekvenciju, izjavila je Maja Milivojević, glavna urednica radija.

- Mi smo ozbiljna stanica i ovo nam se nikada nije dogodilo. Mi puštamo glazbu i reklame, a ne seks. Ja sam bila kod kuće, s djecom. Bolesna sam, imam boginje, u tom terminu sigurno nisam bila u studiju, zaključila je Milivojević.

Radio stručnjaci i amateri za Blic su potvrdili da je 'pomoću moderne tehnologije zaista moguće upasti na tuđu frekvenciju i pustiti svoj program'.

Priču je za taj medij potvrdio i kragujevački taksist Slobodan Milojević.

-Mi vozači smo se okupili i slušali cijeli performans. Oko dvadesetak minuta su svi u Kragujevcu, koji su bili na pravoj frekvenciji, slušali seks uživo. Smijeha je bilo i u obližnjoj prodavaonici brze hrane i u kiosku, veselo je ispričao taksist.

24sata.hr