Katie Holmes pokazala kako se nose tenisice s kojima nikad ne možete pogriješiti

Katie Holmes, lifestyle, glumica
Lijepa glumica Katie Holmes vremenom je svoj stil izbrusila do savršenstva te često briljira na crvenom tepihu, ali i izvan njega

Zgodna brineta koja se proslavila kao tinejdžerica ulogom Joey u seriji 'Dawson Creek' modne je lekcije svladala s najboljim ocjenama, a iako je odlično upućene u modne trendove, sjajno ih uklapa u svoj stil - i izgleda za čistu peticu.

Uvijek elegantna glumica rijetko kad griješi kad je u pitanju moda, a njezini su outfiti bezvremenski.

 

Bivša supruga Toma Cruisea s kojim ima kćer Suri, prošetala se New Yorkom u dva šarmantna casual stajlinga kojima se nema što prigovoriti.

Katie je pokazala kako se dva vječna komada koja svaka zaljubljenica u modu mora imati u svojoj garderobi, traperice širih nogavica i bijele tenisice, izgledaju sjajno u svakoj prigodi. 

Glumica je traperice i bijele tenisice sparila s dvije neobične majice, jednu s efektnim aplikacijama, a drugudokazavši kako su najjednostavnija modna rješenja vrlo često i najbolja.

Cool stajlinge zgodna je brineta podignula s nekoliko pomno odabranih detalja poput velikih sunčanih naočala i kožnate torbice u moćnoj boji burgundca.

Inače, lijepa je glumica nakon razvoda s Tomom Cruiseom ljubav pronašla u zagrljaju holivudskog šarmera Jamieja Foxxa, a svoju vezu godinama uspješno kriju od medija.