Kako spriječiti preljub i sačuvati vezu?

Evo popisa koji bi mogao pomoći da sačuvate vezu:

Zahvalnost
Reorganizirajte odnos u smjeru kao da vaša veza može završiti svakog trenutka. Uvijek se trudite dati najbolje od sebe. Takav stav utječe na bolji odnos, pružanje pažnje na što svi mi ponekad zaboravimo. Stalno bi trebalo pokazivati koliko nam je stalo. Kompliment, kratka poruka, romantična večera bit će dovoljni da se voljena osoba osjeća posebno i poželjno, savjetuju na stranici zena.blic.rs.

Intimnost
Muškarci su često predstavljani kao robovi svog libida, ali istina je da oni ulaze u aferu iz želje da s nekom osobom budu intimni, ne samo fizički. Treba znati da se muškarac otvara emotivno tek kada ostvari fizičku vezu.

Razgovor
Dok žene često pričaju o svemu i svačemu s prijateljicama, muškarci vrlo rijetko razgovaraju o osjećanjima sa svojim prijateljima. Ako muškarac ima potrebu za razgovorom partnerica ga treba pažljivo saslušati, zapamtiti što je rekao i shvatiti ga krajnje ozbiljno.

Faktor prijateljstva
Ako žena muškarcu brani i prigovara zbog potrebe za druženjem s prijateljima to neće donijeti ništa dobroga u vezu. Žena bi trebala inzistirati na tome da se on druži sa svojim prijateljima. Muškarac će tako osjećati jaču povezanost i značaj svog postojanja u nekom društvu, a neće ga tražiti u nekoj beskorisnoj vezi.

Povjerenje
Ako muškarac ima povjerenja u ženu imat će ga zauvijek uz sebe. To znači da nema ismijavanja mana, podrška je neizostavna, a trenuci slabosti nikada se ne smiju koristiti kao argumenti u svađama i razmiricama.

Čežnja
Da bi muškarac vidio ženu kao važnu stvar u svom životu, potrebno je da čezne za njom. Dobro je da su partneri povezani i da imaju zajedničke aktivnosti ali isto tako je važno i odvajanje te da svatko ima i vrijeme za sebe i svoje hobije.

Akcija
Žene obično razgovorom rješavaju situacije što je u redu, međutim muškarci više vole akciju. Izbjegavajte duge, suvišne priče, analize i napravite nešto korisno i konstruktivno za oboje.