Kako se pristojno izvući s lošeg spoja?

Kako ti se to u budućnosti ne bi događalo, donosimo nekoliko načina kako da se pristojno izvućeš s takvog spoja.

1. Kafić

Realno, odlazak na kavu pomaže da izbjegneš nepotrebno gubljenje svog dragocjenog vremena s nekim tko ti ipak nije toliko privlačan, kao što si mislila. S druge strane, u restoranu dok dođe hrana, dok pojedete, dok vam konobar naplati... Shvaćaš što želimo reći.

2. Telefonski poziv

Sve imamo onu jednu prijateljicu, koja će nazvati s kućnog telefona i predstaviti se kao susjeda, kojoj je procurila voda u stan iz tvoje kupaone (prvo što nam je palo na pamet). Vrlo vjerojatno da će njemu sve biti jasno, ali barem ćeš izbjeći onaj neugodan trenutak da mu iskreno kažeš kako stvari stoje.

3. Izgovor koji uvijek pali

"Upravo sam dobila". Slažemo se da za to treba progutati ponos, ali kad se sjetiš zašto to radiš, bit će ti lakše. Niti jedan dečko te neće ispitivati o "ženskom problemu". Za susjedu koja te zove u 9 navečer bi mogao.

4. Natjeraj ga da pobjegne prvi

Pričama o obiteljskom stablu, bivšim dečkima, tome koliko celulita imaš, koliko patiš na to da se udaš što prije i imaš desetero djece. Sigurno smo da će on pobjeći i prije nego mu počneš pričati o tome koliko voliš svoje mačke.

Index.hr