Kako preoteti tuđu djevojku

posavski obzor, muškarac žena, djevojka, otmica, varanje, brak, ljubav, poezija, ljubav, ljubav, greške, muškarac, zaljubljivanje, faze, bivša, učenje, parovi, ljubav, ljubavnica, žena ili ljubavnica, iskustvo, seksualno iskustvo
Na kraju krajeva, ne biramo u koga ćemo se zaljubiti, zar ne? Odgovore na sva vaša pitanja i dvojbe donosimo u nastavku.

Vjerovatno ste mnogo puta čuli upozorenje: "Ona ima dečka!" Je li to kraj priče ili možda tek početak? Ovisi samo o vama. To što ima dečka ne znači da je nečije vlasništvo. Ima slobodu izbora i, što je najvažnije, ima pravo na ljubav i sreću. Zaboravite poslovice. Onaj tko je prvi ne mora zaista dobiti djevojku. Zar ljubav ovisi o brzini?

Ukoliko ste upoznali djevojku s kojom se savršeno razumijete, koja vam se sviđa i s kojom vam je ugodno, nema razloga da je prepustite nekom "majmunu". Veze se stvaraju i propadaju svakodnevno. Istina, pri tome ljudi ponekad ostaju povrijeđeni. No zašto biste vi bili taj koji će patiti? Ispitajte teren. Možda je njezina veza na "klimavim nogama" i upravo se sprema prekinuti. Vi možete biti taj koji će je potaknuti da ubrza odluku o prekidu veze. Ako ste, možda, ovisnici o zabranjenom voću i salata u susjedovom vrtu vam uvijek izgleda zelenije, savjetujemo vam da ipak odustanete jer kada jednom preotmete djevojku, sva strast koju ste osjećali mogla bi nestati.

Prije svega upozorenje: ne treba "uletavati" baš svakoj zauzetoj djevojci koja vam se svidi. Prvo popričajte s njom i nastavite s akcijom tek ako pronađete zajednički jezik ili neki zajednički interes. Promatrajte smije li se ona često dok je u vašoj blizini. To je odlučujući faktor. Bez osmijeha na njenim usnama vaš pothvat unaprijed je osuđen na propast. Pažljivo proučite signale koje vam šalje. Mogla bi biti djevojka koja jednostano voli flertovati. Ne preostaje vam drugo nego staviti ruku u vatru i vidjeti što će se dogoditi nastavite li s udvaranjem. Pokušajte shvatiti postoji li nešto što ona treba, a njen sadašnji dečko joj ne daje. Možda je ne tješi dovoljno kada joj je to potrebno ili je zaboravio njen rođendan? Na vama je da pokušate popuniti praznine koje on ostavlja kako bi vas počela uspoređivati s njim. Na tom tragu možda i odluči kako bi joj bilo bolje s vama.

Također ne bi bilo suvišno prije početka udvaranja saznati ponešto o njenom dečku, kako vas ne bi nasred ulice i posred nosa udarila šaka nekog obrijanog dvometraša.

izvor:e-muskarac.com