Kako osvojiti frajera u par koraka

zena

Muškarci padaju na nevjerojatne stvari koje nam nikad ne bi ni pale na pamet kao način zavođenja. Ako ga stvarno želiš zadržati, pokušaj ovo.

Pitaj ga dosadna pitanja
Znamo, zvuči kao socijalni suicid, ali nije. Svatko se na početku veze želi pokazati u najboljem svjetlu, ali to su samo kratkoročne stvari koje ne stvaraju povezanost. Ako ga stvarno želiš impresionirati, zamoli ga da ti ispriča nešto sasvim dosadno o samom sebi. Na taj način ćeš mu pokazati da te zanima on, a ne samo lice koje pokazuje prema van, a i njemu će biti smanjen pritisak.

Uključi ga u svoj dan
Na početku je možda pametno držati distancu i ne dijeliti previše privatnih informacija, ali ipak, dobro je i dati mu uvid u neke dijelove tebe koje rijetko tko poznaje. Ne moraš mu ispričati cijelu svoju povijest, ali možeš s njim podijeliti kakav ti je bio dan i ispričati mu neki detalj s posla. Tako će se osjećati uključeno, a neće osjećati kao da ga gušiš.

Zamoli ga da ti skuha nešto
Muškarci se vole osjećati korisno, a ako pritom mogu i pokazati svoj talent, definitivno će uživati u tome. Ako ga zamoliš da ti skuha nešto, dopuštaš mu da se pred tobom pravi važan, a jednom kad te vidi kako uživaš u njegovom kulinarskom umijeću, osjećaj ponosa za njega će postati droga bez koje jednostavno neće moći.

Upoznaj ga s frendicama
Dopusti mu da ispadne faca pred tvojim curama - ako se osjeti obožavanim među grupom žena, definitivno će se vraćati po još. Muškarci su često nervozni kada je u pitanju upoznavanje frendica svoje cure, a kad jednom probijete led, bit će ti ga puno lakše osvojiti... i zadržati.

index.hr