Kako ne 'popušiti' na prvom spoju

Ako na prvi spoj idete bez plana, moglo bi vam se dogoditi da uzalud potrošite svoje dragocjeno vrijeme i dobijete nogu. 

Oni koji su to već isprobali te naučili na vlastitim greškama spremni su sa svima kojima je to potrebno udijeliti nekoliko savjeta koji će vam pomoći da prvi spoj bude zadovoljavajuć te da nakon njega uslijedi kvalitetniji drugi spoj. 

Kratko ali slatko 

Bez obzira koliko vam dobro bilo na prvom spoju, ono što će ostati u sjećanju je kraj. I zato prekinite dok vam dobro ide. Odustanite dok nekome nije postalo dosadno i dok netko ne izgubi interes. 

Traži se jednostavnost 

Ako uzmete u obzir da o osobi s kojom ste se našli ne znate ništa osim toga da vam se sviđa, najbolje je za početak ostati na jednostavnosti. Nađite se na kavi, to će vam omogućiti da krenete polako, da osobu zainteresirate i da doznate neke osnovne stvari koje vam mogu pomoći za sljedeći susret. 

Ne pretjerujte s troškovima 

Nemojte se razbacivati s novcem, na prvom spoju nije potrebno ostavljati takav dojam. 

Prvi spoj odradite preko tjedna 

Vikendi su predviđeni za druženje s ljudima koje znate i s kojima se volite zabavljati. Čak i ako nemate ništa u planu za nadolazeći vikend, nemojte drugoj strani to dati do znanja. Za prvi put nađite se radnim danom i ostavite vikende za sljedeće susrete, ako ih uopće bude. 

Krenite polako 

Prvi spoj nije trenutak za pokretanje velikih i teških tema. Iznosite neke opće informacije o sebi, želite osvojiti osobu koja vam se sviđa, a ne pretvoriti dejt u self-help seansu, prenosi getfrank.co.nz