Kako me kum spasio da se tu noć ne poseksam s muškarcem

kum, spas, hotel
Svoju nesvakidašnju avanturu s Tajlanda s nama je podijelio čitatelj 24sata.hr. Bio je s društvom vani, popili su i odlučio je otići u hotel s prekrasnom crnkom koju je upravo upoznao. No to nije bila žena. Ovo je njegova priča...

"Odmah da objasnim svoju seksualnu orijentaciju: ja sam hetero, onako, baš naglašeni hetero. Nemam ništa protiv ostalih orijentacija, prilično sam liberalan, ali mene su u životu oduvijek zanimale samo žene. Mršave, debele, visoke, niske, zgodne, nezgodne, nadarene, obdarene, svakakve. Moj libido mi često nije dao da se držim kriterija kakve bi si neki muškarac koji drži do sebe odmah unaprijed postavio, ali ok, sve je to život. Sve su žene lijepe na svoj način.

Ipak, nisam ni sanjao da ću jednog dana umalo prijeći tu svoju granicu i to - vlastitim neznanjem. Volim putovati. Često sam trošio i više nego što sam smio na putovanja. Najprije ona povoljna, Ryan Air po Europi I slično, a nakon što sam počeo zarađivati više, uglavnom su se redala daleka putovanja - od Amerike do Australije. Svoju sam oazu pronašao u jugoistočnoj Aziji - u Tajlandu. Odlazak u Bangkok pa potom u sve krajeve te divne zemlje postao mi je kao izlet.

Putovao sam uglavnom s kumom i prijateljima, svake godine jednom ili dva puta u Tajland, ostalo što dođe. S godinama sam postao majstor za traženje povoljnih letova i hotela pa uglavnom putujem i do 80% povoljnije od ostalih. Sve ono što ste čuli za Tajland, jeftini provodi, žene i alkohol - istina je. Sve ono što se gledali u jednom od dijelova Mamurluka istina je. Možda još i gore. Baš kao što je istina da je Tajland zemlja prekrasnih ljudi, divnih plaža, hramova i prirode. Poanta je - što želiš to i dobiješ. A što bi muško društvo željelo na Tajlandu? Hramove, muzeje? Ne baš.

Bangkok, grad s dva lica, velegrad prepun bogatstva i bijede, nudio nam je dio onoga po što smo došli u Tajland. U metropoli smo planirali ostati nekoliko dana i onda "zapaliti" u Pattayu, Disneyland za muškarce željne zabave, Sodomu i Gomoru za sve druge. U to vrijeme naših prvih odlazaka u Tajland američki dolar je bio prilično nizak, a pošto se uz njega vezao i tajlandski baht, naše su momačke zabave bile izuzetno jeftine.

Spavali smo u hotelima s 5* za sitnu lovu, a kasnije smo shvatili da za još manje novaca možemo dobiti luksuzne apartmanske stanove u kojima smo priređivali lude zabave. Nešto sitno novaca znači - stotinjak kuna po osobi po noći u vrhunskom stanu od 100+ kvadrata na nekom visokom katu nebodera s pogledom na cijeli grad. Kad se uzme da su cijene alkohola i hrane višestruko skuplje kod nas, onda znate kako se društvo može dobro provesti.

A još kad se uzme da tamo večernji izlazak obuhvaća - all inclusive - ako znate što želim reći - sad shvaćate zašto je to raj za muškarce. Moj prvi odlazak u Tajland je umalo postao nezaboravan. Doduše, i dalje moje društvo prepričava to putovanje kad se sprdamo jedni drugima, ali moglo je biti i puno gore. Moj kum je već putovao na Tajland, on nam je na neki način bio i vodič i tih prvih nekoliko dana držali smo se svi skupa.

Prvi izlazak van - kum je odlučio povesti nas na tri lokacije, pravi mali Bermudski trokut. Silom, Nana Plaza i Soi Cowboy. Na jednoj od ove tri lokacije, ne sjećam se više na kojoj, završili smo u velikom baru i plesali s brojnim curama na plesnom podiju. Naravno, popili smo dosta i bilo je teško držati korak pa smo se uglavnom odlučili na "stiskavce" s lokalnim ljepoticama. U jednom trenutku kum je izašao van, a ja sam ostao sam s prekrasnom crnkom koja je stidljivo skrivala lice ispod lijepe duge kose.

Malo smo plesali, mazili se, ali čekao sam kuma da mu kažem da idem sa svojom novom curom u hotel. Kad se vratio stao je ispred nas kao da ga je munja pogodila, cigareta mu je ispala iz usta.

- Kud ćeš ti?
- Idem s njom u hotel!
- Misliš - s njim?
- Kako to misliš?
- Pa to je muškarac, ladyboy, transić...
- Ma baš. Vidi je, prekrasna je...idem ja s njom.
- Jesi ti lud?
- Zašto? Čovječe našao sam ljubav svog života i ti me sad zezaš. Ljubomoran si.
- Jesam li? Pogledaj joj stopala - ima broj 46.
- Ma nema, ti si lud.
- Ajd please, nemoj to napraviti odmah prvu večer. Upropastit ćeš si cijelo putovanje. Ili ti se možda svidi. Ali ajde to ostavi za neki drugi dan.
- OK, odustajem zbog tebe, ali zeznuo si me. Baš jesi. I tu sam baš nevoljko odustao, još sam mu i sutra tijekom dana prigovarao kako mi je ukrao ljubav mog života. A te iduće večeri - šok! Nekako smo završili na istom mjestu u gluho doba noći, nikad neću zaboraviti taj trenutak.

Stajali smo na pločniku ispred kluba, kad nam je s leđa prišla moja nesuđena ljubav. Stavila mi je ruku na rame i pitala me: "Do you remember me from the last night?" Bio je to najdublji muški glas koji sam ikada čuo. Kum me pogledao i prasnuo u smijeh. Progutao sam knedlu i rekao mu: "Sad me možeš zezati do kraja života". On se nije prestajao smijati, a to je uvrijedilo moju dragu, koja se uz psovke povukla... I što sad?

Kum me spasio, iako je koji put to sigurno požalio. Sutradan me pitao: "Što da sam te pustio?" Bio sam pijan i napaljen. Tko zna. Nakon toga sam preletio kratki tečaj prepoznavanja spolova na internetu: "How to recognize a ladyboy". A nije lako vjerujte mi. Izgledaju prekrasno, dobro se skrivaju, a i alkohol može malo pomutiti razum. Ajde, to bar svi znate..."