Kako je žena Dejana Lovrena zavela drvosječu

intima
Hrvatski RTL došao je u posjed fotografija i poruka koje su Anita i Dario razmjenjivali, a koje otkrivaju gdje su se i koliko često nalazili iza leđa prvotimca Liverpoola.

Također, otkriveno je da je je Anita prva započela prepisku sa Darijom, i poslala mu poruku dok je on služio zatvorsku kaznu. Poruku je vidio tek kada je izašao, u siječnju 2016. i od tada su malo pomalo, počeli svakodnevno da se dopisuju, te obnovili svoju ljubav.

Romansa se rasplamsala, pa je Anita pozvala Darija da je posjeti u Liverpoolu. Prepiske pokazuju i kako je Anita njihove susrete pokušavala da uskladi sa Lovrenovim utakmicama.

- Ti moraš da vidiš kad možeš, ja bih sad krenuo. Nemoj da te ja dovodim u situacije, moraš da paziš - odgovorio je Torbić.

Anita je zbog Darija napustila Liverpool i vratila se u Zagreb, tvrdi RTL. Iznajmili su stan u koji je ona donijela svoju garderobu. Kada je priča objavljena u medijima, vratila se suprugu u Englesku.

Inače, Torbić je trenutno u pritvoru, koji mu je određen zbog optužbi da je kidnapirao Anitu Dražić. Ona je nedavno britanskim medijima ispričala da je drvosječa zaveo suprugu nogometaša kako bi se dokopao Dejanovog novca.