Kako je Maja Šuput upropastila zaruke? Zbog njezinih komentara Nenad se uspaničio i sve otkazao

maja suput, Nova godina, maja suput, zaruke, maja suput, svatovi
Maja Šuput i Nenad Tatarinov zaručili su se na Maldivima. Znamo da se to tamo dogodilo i da je sve bilo jako romantično, no prije tog trenutka u glavi zaručnika Nenada Tatarinova događala se prava drama .

Naime, Nenad je prosidbu zapravo planirao na Tajlandu, u Bangkoku. Rezervirao je stol na 64. katu jednog restorana, sve je dogovorio s vlasnikom i trebalo je još samo izvaditi prsten. U jednom trenutku pojavio se violinist koji je krenuo sa svirkom, a kad je pjevačica konobara pitala o čemu je riječ, on joj je rekao kako je u tijeku prosidba. Maja je tad započela s komentarima ''kakvo je to mjesto za prosidbu'' i automatski Nenadu upropastila plan.


''Nije mi fora zaprositi djevojku ispred 300 ljudi u restoranu od kojih očekuješ i pljesak. U mojoj glavi to je intiman čin. I zašto Bangkok? Zar će nakon prosidbe slaviti zajedno s nekom kraljicom ili kraljem noći? Kad sam to rekla Nenadu, otišao je na ''toalet'' i sve otkazao, kazala je Maja za Story.

Na kraju se par ipak zaručio na Maldivima. Nenad je Maju zaprosio u restoranu na plaži. Nenad je na kraju ustao i izvadio prsten, a onda je krenuo poljubac. Gledajući snimku, par je na kraju shvatio da on nije postao niti pitanje, a ona je samo uzela prsten bez ikakva odgovora.

dnevnik.hr